reklama

Antivánoční cyklojízda 2024

Termín: 07.12.2024
Místo: Břeclav, před Kulturním domem

Obvyklá antivánoční anticyklojízda přes tři hranice Rakouska-Uherska a Soutok se šťopičkou něčeho dobrého na každé z nich.
Sraz před Kulturákem v BV v 09:00, zakončení samozřejmě v suchu a teple. :-) Ještě se upřesní kde.
Pokud by chtěl někdo přijet vlakem od Brna (př. v 09:15; případně tam jede EC…

Datum: 17.11.2024
  • Re: Antivánoční cyklojízda 2024

Šup nahoru. -)
    Tak nezapomeňte přijet. Po vyjížďce bude tradiční posezení - opět v pivnici pivovaru Frankies, včetně uschová kol.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 04.12.2024
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Vždycky si ráno cestou do práce představuju, jestli by tohle šlo pořád ještě uskutečnit a dostat se bezpečně tam i zpátky - a bylo poslední dobou víc takových dní, že by se dalo.
    Předpověď ale učinila tomuto váhání rázný konec.
    Přežijte to hlavně ve zdraví.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 05.12.2024
    Autor: Radek
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Radku zaváhals, počasí bylo luxusní, nefoukalo i sluníčko si na chvíli našlo skulinku mezi mraky. Po sněhu téměř nezbyla památka. Jen k Soutoku ten kousek od brány byl blátivý a na dřevěné stezce padlý strom, který jsme museli přelézt. No a od Soutoku k Pohansku nás čekalo překvapení, pěkný vybagrovaný příkop.
      No já nevím, jak to dělám, ale vždycky jsem nejzabahněnější. Zaprskanou jsem měla i čepici pod přilbou. Nikdo si ale nedobrovolnou bahenní koupel nedal a zakončení u dobrého pivka a jídla bylo fajn. Akce byla sice komorní, jen ve čtyřech, ale skvělá. Letos jsem si vyzdobila kolo, proto jelo.:-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 08.12.2024
      Autor: plusjedna
      Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

No toto - Bilicek žije?!? :o)))
        Ale že nám chlapec vyrostl... Nebo jen špatný střih bundy :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: radka
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

No nekecej! - to je BiliceK?
          Dyť ten měl vždycky všechno malinkatý: kolečko, stan, ručníček, batůžek... i bundičku měl malinkatou! :-

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: 09.12.2024
          Autor: Airline
          Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Určitě to dělá ta bunda a neschopný fotograf!

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: 10.12.2024
          Autor: Billicek
          Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Ale stejně jsem ráda, že jsem tě zase viděla :o)))
            Srdečně zdravím a ať se daří :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Autor: radka
            Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

a me byl nejak povedomej

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Autor: wíla

Mám na mobilu zvětšovací čočku. Nepomohlo ani usilovné vtahování pupíků. Klukům je snaha vidět ve tváři. Ale ta čočka...

[ Reagovat ] [ Zpět ]

chvilku mi trvalo, kam zařadit mohutného chlapa ve žlutém :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: HMS

Takové pěkné počasí? To vás to Nebe i Peklo musí mít hodně rádo :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Pěkně vám to tam vyšlo, to mě těší. Váhání se žádné nekonalo. Nepřipadal v úvahu ani noční pokus, kam až se dá dojet, jako kdysi. Vstával jsem, až když už jste byli na cestě a pořád to tady vypadalo, že se nedá vůbec nikam. Odpoledne už to i zde bylo sice o něco lepší, ale to bych ani závěr nestihl. Tak třeba ještě někdy, i když je ta pravděpodobnost touhle dobou vždycky dost mizivá a čas letí.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: Radek
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Horsky prusmyk lezení na kole v maroku, v Atlas

29.12.2024
Horsky prusmyk lezení na kole v maroku, v pohoří Atlas. hledáme partnera na kolo. jedeme 1500-1800 km autem.…

Hledám: Někdo na silničním kole nebo na gravelu

Hledám: Někdo na silničním kole nebo na gravelu
25.12.2024
Hledám partu / parťáka/ parťačku (ne vztah pouze kamarádku) na vyjížďky na silničním kole nebo gravelu, Praha a…

Hledám: Poznávání krás Šumavy a Brd na E-kole

17.12.2024
Já 60+ hledám pohodovou,sportovně založenou životní optimistku kolem 60 let pro společné poznávání naší krásné…

PR články:

Co se děje:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

305 cyklistů (5 přihlášených)

Napříč Českem aneb tak trochu jiná dovolená

V sobotu dopoledne přijíždíme s mou drahou ženou do Vyššího Brodu - do známého města na jižním okraji Šumavy.…
JohnyB | 27.12.2024

Pobaltí 2023 aneb 2090 kilometrů od Narvy na Kurskou kosu - 1. část

Úvod a vlastně rovnou i závěr :-) Takže tento rok (2023) to byly Litva, Lotyšsko a Estonsko. Já vím, žádná…
Peggy | 11.12.2024

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

TOPlist