Termín: 07.12.2024
Místo: Břeclav, před Kulturním domem
Obvyklá antivánoční anticyklojízda přes tři hranice Rakouska-Uherska a Soutok se šťopičkou něčeho dobrého na každé z nich.
Sraz před Kulturákem v BV v 09:00, zakončení samozřejmě v suchu a teple. :-) Ještě se upřesní kde.
Pokud by chtěl někdo přijet vlakem od Brna (př. v 09:15; případně tam jede EC…
Šup nahoru. -)
Tak nezapomeňte přijet. Po vyjížďce bude tradiční posezení - opět v pivnici pivovaru Frankies, včetně uschová kol.
Vždycky si ráno cestou do práce představuju, jestli by tohle šlo pořád ještě uskutečnit a dostat se bezpečně tam i zpátky - a bylo poslední dobou víc takových dní, že by se dalo.
Předpověď ale učinila tomuto váhání rázný konec.
Přežijte to hlavně ve zdraví.
Radku zaváhals, počasí bylo luxusní, nefoukalo i sluníčko si na chvíli našlo skulinku mezi mraky. Po sněhu téměř nezbyla památka. Jen k Soutoku ten kousek od brány byl blátivý a na dřevěné stezce padlý strom, který jsme museli přelézt. No a od Soutoku k Pohansku nás čekalo překvapení, pěkný vybagrovaný příkop.
No já nevím, jak to dělám, ale vždycky jsem nejzabahněnější. Zaprskanou jsem měla i čepici pod přilbou. Nikdo si ale nedobrovolnou bahenní koupel nedal a zakončení u dobrého pivka a jídla bylo fajn. Akce byla sice komorní, jen ve čtyřech, ale skvělá. Letos jsem si vyzdobila kolo, proto jelo.:-)
No toto - Bilicek žije?!? :o)))
Ale že nám chlapec vyrostl... Nebo jen špatný střih bundy :o)))
Určitě to dělá ta bunda a neschopný fotograf!
Takové pěkné počasí? To vás to Nebe i Peklo musí mít hodně rádo :-)
Pěkně vám to tam vyšlo, to mě těší. Váhání se žádné nekonalo. Nepřipadal v úvahu ani noční pokus, kam až se dá dojet, jako kdysi. Vstával jsem, až když už jste byli na cestě a pořád to tady vypadalo, že se nedá vůbec nikam. Odpoledne už to i zde bylo sice o něco lepší, ale to bych ani závěr nestihl. Tak třeba ještě někdy, i když je ta pravděpodobnost touhle dobou vždycky dost mizivá a čas letí.