reklama

Řezání kovů laserem

Dobrý den. Chci si objednat laserové řezání kovu s vysokou přesností. Potřebuji vytvořit dekorativní prvky. Koho mi doporučíte?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 15.11.2024
Autor: Pippa
  • Re: Řezání kovů laserem

Google

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Sodoma
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Dobrý den, věnujte pozornost společnosti https://www.steelmaker.cz . Poskytují služby laserového řezání kovů pomocí moderního zařízení, které umožňuje dosáhnout vysoké přesnosti a preciznosti. To je důležité zejména pro dekorativní předměty, kde je vyžadována šperkařská práce. Můžete jim poskytnout své náčrty nebo výkresy a oni vaše představy uvedou v život. Mají bohaté zkušenosti s prací s různými druhy kovů a jsem si jist, že s výsledkem budete spokojeni.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Ysobel
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -5

To musí být "kvalita", když mají potřebu se propagovat tímto způsobem.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 16.11.2024
      Autor: xtonda
      Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Objevila se tu dvojjedinná osobnost Pippa a Ysobel. Dokonce si spolu povídají. To ani Jenkill s Haydem nedokázali.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Brahma
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Ze staré známosti ti mohu zařídit řezání u nás ve firmě za zaměstnaneckou cenu, příp i s dodávkou materiálu (ocel, legovaná ocel, nerez)
    2d laser, 3d laser. Přip i svaření, máme svařeče CO2, Tig, atesty mají na vše mimo barevných kovů.

Čím se mi můžeš odvděčit Ty?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: cibi
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Třeba o tobě bude hezky mluvit. :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: abernathy
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Věnuj pozornost společnosti https://www.stupid-advertisement.cz . Poskytují služby laserového řezání kovů pomocí moderního zařízení, které umožňuje dosáhnout vysoké přesnosti a preciznosti. To je důležité zejména pro dekorativní předměty, kde je vyžadována šperkařská práce. Můžeš jim poskytnout své náčrty nebo výkresy a oni tvoje představy uvedou v život. Mají bohaté zkušenosti s prací s různými druhy kovů a jsem si jist, že s výsledkem budeš spokojen.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

https://www.youtube.com/watch?v=T_WSXXPQYeY&...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 17.11.2024
    Autor: Rob144
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Poznávání krás Šumavy a Brd na E-kole

17.12.2024
Já 60+ hledám pohodovou,sportovně založenou životní optimistku kolem 60 let pro společné poznávání naší krásné…

Hledám: štěstí

05.12.2024
Nehledám za každou cenu. Nepotřebuju kohokoliv. Nejsem zoufalá a nehledám zoufalce. Pokud nenajdu, nic se neděje.…

Hledám: Ahoj...Najdeme něco společného..

05.12.2024
Ahoj, hledám zde aktivního muže, který by chtěl mít vedle sebe praktickou, myslící, kreativní a život milující…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

638 cyklistů (6 přihlášených)

Pobaltí 2023 aneb 2090 kilometrů od Narvy na Kurskou kosu - 1. část

Úvod a vlastně rovnou i závěr :-) Takže tento rok (2023) to byly Litva, Lotyšsko a Estonsko. Já vím, žádná…
Peggy | 11.12.2024

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024