Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem už jednou utrousila poznámku, že z toho nic nemám, no a nemám potřebu prezentace. Ráda ovšem čtu cestovatelské příspěvky vás ostatních. Tak něco na oplátku.
Už někdy v létě jsem venku při…
Cestu okolo pobřeží ze Swinoustie na Hel jsme jeli v roce 2017. Můžu doporučit. Přímo písčitých cest nepotkáš moc. Většinou jsou tam horší asfaltky a dost často cyklostezky. Třeba z městačka Puck vede cyklostezka až na Hel (40km).
Navíc od nového grafikonu (od 15.12.) budou jezdit z Prahy do Gdyně nové přímé vlaky - 4 páry denně. Provozovat je má ČD a bude i možnost vzít si kolo.
Uvažuji, že bych si to příští léto zopakoval a přidal k tomu ještě stezku Odra-Nisa.
O vaší cestě na Hel vím :-) Myslím, že jste i po pobřeží popojeli vlakem. Ano, trasa Puck - Hel je pěkná, tu jsme projeli celou na kole. Hel byl celodenní výlet z Władysławowa.
Odru - Nisu doporučuji :-)
pěkné, určitě se s námi poděl o jakýkoliv výlet, navíc dokumentace k výletům pomáhá, alespoň já to tak mám, zapomínám a co je napsané to už mi nikdo nevezme :-) a i krátké výlety se počítají
Děkuji za povzbuzení :-)
Taky ledacos sepisuji, bohužel se k tomu většinou nevracím.
Do vysněné sedmičky mám letos hodně daleko. Místo zimy by muselo přijít léto a nesměla bych dělat nic jiného. Včera jsem byla na další okružní cestě, vedoucími řekami byly Klenice a Jizera, na Krásné louce jsem se ocitla v Antarktidě. Domů se vrátila samozřejmě potmě s 98 km, dva jsem nakroužila po vsi, abych po dlouhé době mohla mít radost ze stovky.