Před čtyřmi lety jsme podnikli cestu našeho života – tříměsíční výlet na e-kolech po Španělsku s celou rodinou. Jednoho jarního večera jsme si s manželem připomněli to nezapomenutelné dobrodružství a řekli jsme si: „Proč to nezkusit znovu?“ I když jsme si nemohli dovolit vzít tolik času z práce a…
Hezky výlet... Jak mladý zvládal kopce?
červená značka po hřebeni je docela náročná i pěšky...
Děkujeme, celkem dobře, při opravdu náročných kopcích jsme ho tahali lanem (máme od Shotgun), nebo jsme už všichni šli pěšky a tlačili. Ale čím více dní, tím víc zvládal bez lana.
Pochopil jsem, že popisuješ dvoudenní výlet, píšeš o stoupající kondičce ... tj jste pokračovali?
Přidej další díl, díky.
ad tažné lano... jsou alternativy za které se platí méně rsp. vůbec, čti https://www.bike-forum.cz/forum/jak-tahat-dite... tož, pro příště :-)
na linku který jsi vložila do článku stan není. pokud myslíš agnes co prodává např nalehko... po pravdě nechápu součastnou módu stanů které nejsou zelené a tudíž jsou použitelné max v kempu- no každý to máme jinak.
Ano, dorazili jsme na Palcmanskou Mašu. Budu se snažit psát rychle, jen práce a děti... Díky za tip na lano! Odkaz jsem upravila, taky díky :) Chtěli jsme lehký na kolo.
Ahoj, cestoval jsem "prstem po mapě"... asi jsi se překlepla s Plaveckým Štvrtkom...
Vychází mi to na Plavecký Mikuláš/Podhradie/Peter.
Jinak , až budete příště u Plav. Mikuláše, vyplatí se podívat na jeskyni v které žil pračlověk.
(obdoba jeskyně Pekárna) Teda, když jsem tam byl naposledy (199x) byla volně přístupná.
Kdesi jsem četl, že tam archeologové probírali ohniště které mělo víc než 4 m vrstvu popela... pračlověk oheň neuměl rozdělat, jen udržoval.