Na dnešek jsme spaly v Davli.
Úterý 16. červencePo snídani všechno uklidíme, pozamykáme, klíče dáme na domluvené místo a mizíme. Po loňské zkušenosti se stoupáním na Hradištko jsme se včera domluvily, že hůř už bylo. Proto letos zkusíme státovku do Jílového (zatím jsem tudy vždy jen sjížděla do…
Á, pokračování ... to jsem si musela přečíst. Pěkné. Docela mě zmátl závěr, musela jsem si najít na mapě Návsí.
Pokud hledáte kvalitní střešní krytinu, která kombinuje spolehlivost, odolnost a moderní design, rozhodně doporučuji Blachotrapez. Tato firma nabízí široký výběr materiálů, které jsou nejen esteticky atraktivní, ale také odolné vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám. Díky inovativním technologiím je jejich krytina lehká a snadno se instaluje, což ocení jak profesionální řemeslníci, tak domácí kutilové. Navíc jejich produkty mají dlouhou životnost a skvělý poměr cena/kvalita. Pokud plánujete výměnu střechy nebo stavíte nový dům, určitě byste měli zvážit Blachotrapez jako vaši volbu pro kvalitní střešní krytinu!
https://www.blachotrapez.cz/cs/produkty...
Přečíst jsem si to MUSEL, páč mě to chytlo za oči a už mě to nepustilo ;-) Čtivé.
Cestu jsem sledoval jen tak z paměti v duchu na mapě. Je to teda flák cesty a solidní kopce!
- - -
- Jenže paní učitelka má uši jako netopýr a tak Mirkovu poznámku slyšela. Postav se, Mirku, a řekni nám to nahlas!
- Říkal jsem, soukal ze sebe neochotně Mirek, že se mi zdá značně nepravděpodobné, že by Slavie dala Spartě 8 gólů.
- Ach tak, řekla paní učitelka. O fotbalové výsledky se s vámi přít nehodlám. Tys však použil jiné slovo. Flák, řekla paní učitelka s odporem. Nikoho to slovo netahá za uši?
Nikdo se nepřihlásil. Dokonce ani Bohoušek ne, zřejmě si nebyl jistý, co a jak ho má za uši tahat.
- Flek, prosím, to je podobné slovo, přihlásila se Tekrtová.
- Šunknfleky! vykřikl radostně náš tlouštík Aleš...
Vojtěch Steklač: Bořík & spol.
A poslední tři fotky: kostel Navštívení Panny Marie v Lomnici, start naučné stezky Járy Cimrmana v Lomnici a