Je to půl roku, možná víc, co se se mnou přes zprávy Nakole loučil můj kamarád BobBob.
Ženu mu zabila vakcína, byl nemocný a už neměl chuť žít. Nepsali jsme si dlouho, od začátku té covidí paniky, kdy jsem byl protagonistou toho, že vše je jen šíleně nafouknutá mediální bublina, a publikoval jsem dosud dostupné statisiky, které ukazovaly, že je to jen horší chřipka.
Mocní světa se rozhodli šlàpnout na brzdu, ekonomika byla přehřátá, usoudili, že přibrzdit svět lockdowny bude príma.
A pak ti farma firmy, a Phizer, od kterého EU nakoupila za neznámých podmínek 5x víc nefunkčních vakcín, než bylo obyvatel EU a které splácíme, a částky nám tají.
Tehdy se na mě BobBob velmi zlobil, protože věřil, že covid je vážný problém a ne marketingová hra, jak jsem tvrdil já, a měl mě ta darebáka.
A pak jsme o sobě nevěděli, až do toho jeho loučení, když mu vakcína vzala paní.
A včera mi napsal.
Že je na tom líp a už zase jezdí na ekole Ale že smrt obchází furt kolem a je blízko.
Už dlouho mi nic neudělalo takovou radost.
BobBob tuhle bitvu vyhrál!
Vy, co jste tu krátce nevíte, že já a BobBob jsme tu zakládali skupinu elektrokolistů, asi před 12 lety. Kola jsme si stavěli a vyměňovali si nápady. Krásná, pionýrská doba, kdy jsem jel do Paříže na kole a na vozejku táhnul elektrocentrálu....
Jsem strašně rád, že BobBob je zase na kole,v sedle, a že pochopil, že různý náhled na okamžitou situaci nemusí znamenat konec přátelství.
Vrať se k nám, BobBobe!
Chybíš mi, chybíš nám
Také mám velkou radost, že BobBob se vzchopil. My jsme si moc nerozuměli, ale schopností jeho stavby elektrokola a následně přední pohonné jednotky k invalidnímu vozíku jsem si velmi vážil a o motorech a sledování výkonu a spotřeby elektrokol toho tehdy mnoho nastudoval a tady to publikoval. Kdyby se alespoň na chvíli vrátil, tak by to určitě byla po letech zajímavá konfrontace.
A pak nějaký tupec vynalezl dámské kolo :-)
Do "Potěšila" občas kouknu. A tak si dneska říkám... kterej blb zase dubluje témata?
... a pak jsem si všimnul času založení :-)
Nu což, jde do stoupy....
Aha, já si toho nevšiml. Proč to Jindro děláš?
Nevšimnul jsem si toho, nebyl to úmysl.
Prostě jsem to přehlédl, zřejmě to bylo někde níž.
No, Mildu zbavím jeho trápení okamžitě.