Zdárek všichni,
chtěl jsem namazat pružiny na mé vidlici Manitou Luxe Elite 03,ale vrchní plastové šrouby jsou tak měkké a ožvýkané že to nejde.Nevíte někdo o nějakém servisu v Práglu kde dělají vidlice Manitou.Nebo kde by se dali pořídit nové?
Asi nemá smysl kupovat novou vidli kvůli ožvýkanému plastu, určitě se dá vyměnit. Jinak jsem dnes viděl pár kousků Manitou a RST ve slevě u BikeExperta na Karláku, ale nebylo to nic extra.
jo jo já jsem to asi blbě napsal.Chtěl jsem koupit nové ty matice s těmi šrouby,ale nevím kde se dají sehnat tyhle náhradní díly.
Nevím jestli je někde v CR originalni servis primo na Manitou, ale v tomhle obchodě se chlubí, že mezi vidle které servisují patří i Manitou:
http://www.cykloadam.cz/index.php?page=servis.htm
Tak jim zkus cinknout, třeba to dokážou sehnat, ale zkušenost s nimi nemám, takže vyloženě doporučení dát nemohu.
Oficiálním dovozcem do ČR je Progress Cycle. Nejdřív bych se zeptal ve "svém" krámku jestli to umí objednat a teprve v případě neúspěchu bych kontaktoval Progress. Ale ještě si rozmysli jestli je to opravdu potřeba, protože tahle sranda bude stát několik set...
Jo, a pokud to zase nechceš ožvýkat, tak na to samozřejmě existuje originální klíč ;-) Opět ale dost drahý, ostatně jako všechny díly na indiána...
Prostě si dávaj větší pozor, já už jsem tam několikrát lezl a ještě nemám ani škrábanec, tak nevím jak se Ti to povedlo...
Zdravím. Mám stejný problém. Závity matice se opotřebovaly a nedrží, nedají se přišroubovat. Sehnal jste nové díly. Můžete poslat kontakt kde?.Děkuji