reklama

Potkali se u Malacek 8 – výjazd Čunovo

Termín: 19.09.2024
Místo: Bratislava, Kemp Divoká voda Čunovo

Výjazdový zraz tentoraz v okolí Bratislavy. Ubytovanie je v Kempe Divoká voda v bungalovoch (možnosť len celý bungalov pre 4 osoby), hotel, v stanoch resp. karavanoch. Kontakt na ubytovanie [email protected] názov akcie "Stretnutie lehokol".
Trasy doplním dodatočne.

Datum: 03.07.2024
  • Re: Potkali se u Malacek 8 – výjazd Čunovo

Posunutím termínu se tato akce bohužel kryje s víkendem Nakole.cz

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 12.07.2024
    Autor: Holfi
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

S organizatorom sme sa o tom bavili. Minuly rok sa zohladnovalo aby termin nekolidoval a aj tak to nemalo vplyv na ucast. Proste kto nejde na nákolácký zraz, moze ist do Cunova.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 24.07.2024
      Autor: mozimy
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Vloni jsem měl v plánu jet rovnou z Nákoláckěho, stavit se v Hodoníně pro Romantika a pokračovat do Čunova, jenže nemoc plány zhatila.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 08.08.2024

Jj, kdyby ty nemoci radši chodily po horách...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: 08.08.2024
          Autor: radka
          Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

No teda - až teď jsem si toho všiml!
      Už jsem si chtěl objednat chatku.
      Sice stejné místo, ale jel bych zas.
      Tím pádem je rozhodnuto...
      Ale co, na účast to nebude mít vliv ;-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 25.07.2024
      Autor: Radek
      Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

nj, kazdy sa moze slobodne rozhodnut, ktora parta mu je blizsia :P

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 07.08.2024
      Autor: paloz
      Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -3

až takhle to je vyhrocený, jo? )-:

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: brum
        Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

hlavne, ked Holfi na jar prijemne prkvapil a prisiel na zraz do Podhajskej :D

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Autor: paloz

Mám-li být upřímný z mnohými z vás se rád potkám a pokecám, ale mnohé názory po tom co se u vás děje nejsem schopen akceptovat. Ale vybrali jste si to sami.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 10.08.2024
        Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Áno, bohužial vybrali si to sami. Smola, že tí čo si to vybrali si to neuvedomia a my ostatny musíme počkať do ďaľích volieb. Niektorý však nečakajú a odchádzajú inam, nedivím sa im. Ja som kompletne prestal sledovaľ slovenskú politiku. A čakám na chvílu, keď aj ja odídem

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: 26.08.2024
          Autor: mozimy
          Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Hlasoval som nohami v 2002...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Datum: 27.08.2024
            Autor: cibi
            Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Jako docela se těším na slovenské víkendy po opravách kolejí z Brna k nám, už několik let je to docela dobrodružství s přepravou leháče. Abych se přiznal, už více než dávno jsem se projel za Moravou :-D

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 25.07.2024
    Autor: Arnošt905
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Kamarádku na vyjížďky, Praha a okolí.

25.10.2024
Ahoj, Hledám slečnu, co se nebojí šlápnout do pedálů, má smysl pro humor a ráda se projede se mnou po Praze i…

Hledám: Cyklovyjížďky na e-kole

19.09.2024
Hledám prima parťáka - cyklistu s e-kolem ve věku cca 60 let na společné pohodové výlety do okolí Prahy i dále. Já…

Hledám: Nejen z mého kraje - parťačku nejen na kolo :-)

01.09.2024
Ahoj,rád bych vyrazil na projížďku s parťačkou. Sdílení zážitků je přece jen prima :-). Jezdím na kole bez motoru…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

377 cyklistů (5 přihlášených)

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024