Termín: 19.09.2024
Místo: Bratislava, Kemp Divoká voda Čunovo
Výjazdový zraz tentoraz v okolí Bratislavy. Ubytovanie je v Kempe Divoká voda v bungalovoch (možnosť len celý bungalov pre 4 osoby), hotel, v stanoch resp. karavanoch. Kontakt na ubytovanie [email protected] názov akcie "Stretnutie lehokol".
Trasy doplním dodatočne.
Posunutím termínu se tato akce bohužel kryje s víkendem Nakole.cz
S organizatorom sme sa o tom bavili. Minuly rok sa zohladnovalo aby termin nekolidoval a aj tak to nemalo vplyv na ucast. Proste kto nejde na nákolácký zraz, moze ist do Cunova.
Vloni jsem měl v plánu jet rovnou z Nákoláckěho, stavit se v Hodoníně pro Romantika a pokračovat do Čunova, jenže nemoc plány zhatila.
nj, kazdy sa moze slobodne rozhodnut, ktora parta mu je blizsia :P
až takhle to je vyhrocený, jo? )-:
Mám-li být upřímný z mnohými z vás se rád potkám a pokecám, ale mnohé názory po tom co se u vás děje nejsem schopen akceptovat. Ale vybrali jste si to sami.
Áno, bohužial vybrali si to sami. Smola, že tí čo si to vybrali si to neuvedomia a my ostatny musíme počkať do ďaľích volieb. Niektorý však nečakajú a odchádzajú inam, nedivím sa im. Ja som kompletne prestal sledovaľ slovenskú politiku. A čakám na chvílu, keď aj ja odídem
Jako docela se těším na slovenské víkendy po opravách kolejí z Brna k nám, už několik let je to docela dobrodružství s přepravou leháče. Abych se přiznal, už více než dávno jsem se projel za Moravou :-D