reklama

LontBent 2024

Nejsem si teda jistá, jestli letos bude vyjížděk tolik, aby bylo nutno zakládat nové vlákno; zřejmě jsem mohla pokračovat v loňském. Ale pro přehlednost...
Vyhlásila jsem akci na tuto neděli: https://www.nakole.cz/akce/3124-lontbent-2024...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 19.06.2024
Autor: Ifča
  • Re: LontBent 2024

Červenec?
    Než něco vypíšu - jel by tento víkend někdo? Příští budu mít nafasované vnučky.
    Aktuálně koukám na předpověď a zřejmě by byla lepší sobota, kdy by mělo být nepatrně chladněji. Teda přesněji nepatrně méně strašný hic...
    Pokud by byl zájem, tak vypíšu, ale chtěla bych si být jistá, že někdo pojede.
    (Neregistrovaní mi můžou napsat na IfcaX na seznamu.)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 17.07.2024
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Já bych se třeba přidal. Potřebuju co nejdřív udělat průzkum jedné delší trasy, ale zdá se mi vyjde dovolená už na příští týden, takže to nemusím jet o víkendu.
      Kam máš představu jet? Mě je to celkem jedno.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 18.07.2024
      Autor: Jirka
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      •      

Příspěvek byl smazán zakladatelem tématu.

Tak néééé, beru zpět.
          Zítra stavím auto počtvrté za poslední dva týdny do servisu (viz téma "Co mě vytočilo"), takže je na víkend mít nebudu a doby, kdy jsem dokázala dojet na sraz z domu po ose, se asi hned tak nevrátí.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Na poslední chvíli hážu dotaz: Jel by někdo v neděli na hamburgr do Uherčic? Otvírají až v jednu, takže bych to viděla tak nějak na jedenáctou u lodě...
    Časově jsem zrovna dost v presu a výkonnostně po neschopence taky v háji, ale těch příležitostí do konce roku už moc nebude, tak budou-li zájemci, vybičuji se.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 18.10.2024

Hmm, Uherčice? A které myslíš, ty na břeclavsku nebo ty na znojemsku? :-D
      https://mapy.cz/s/nuvucenuru

[ Reagovat ] [ Zpět ]

No, mně to tak nějak přišlo jako na Brněnsku :-)
        Ale máš pravdu, že už je to dost k jihu. Už jsme tam jednou byli, a vícekrát plánovali, tak jsem si neuvědomila, že nemusí každý vědět, o co jde a podrobnosti jsem sem chtěla hodit, až podle toho, bude-li zájem.
        Představuju si tuto trasu: https://mapy.cz/s/cozahedora

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Kamarádku na vyjížďky, Praha a okolí.

25.10.2024
Ahoj, Hledám slečnu, co se nebojí šlápnout do pedálů, má smysl pro humor a ráda se projede se mnou po Praze i…

Hledám: Cyklovyjížďky na e-kole

19.09.2024
Hledám prima parťáka - cyklistu s e-kolem ve věku cca 60 let na společné pohodové výlety do okolí Prahy i dále. Já…

Hledám: Nejen z mého kraje - parťačku nejen na kolo :-)

01.09.2024
Ahoj,rád bych vyrazil na projížďku s parťačkou. Sdílení zážitků je přece jen prima :-). Jezdím na kole bez motoru…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

550 cyklistů (9 přihlášených)

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024