Ahoj kamarádi Nakoláci,
loni jsem se zmínil, že bych rád uspořádal letošní podzimní sraz v termínu 27.-29.9.2024. Svátek vychází na sobotu, tak navrhuji přidat ještě pátek, aby to stálo za to.
Lokalita by byla Vysočina se základnou v kempu Moře u rybníka Řeka - www.morerybnikreka.cz.
V kempu se nabízí všechny možnosti ubytování a také je tam restaurace, ceny za ubytování jsou lidové.
Místo je moc pěkné pro vyjížďky do okolí. Mám připraveny dvě hlavní trasy, na pátek a na sobotu. Na nich projedeme hodně pěkných míst a podíváme se na řadu soch od Michala Olšiaka, kterými je okolí poseté.
Dnes jsem mluvil s paní Zavadilovou, která kemp provozuje. V našem termínu zatím nemají žádnou akci nahlášenou. Zmínil jsem se jí, že nás bývá mezi 30-40 cyklisty. Požadavek na pevnou střechu nad hlavou bude zhruba 20 míst. Při rezervaci ubytování pod střechou se musí zaplatit 50% záloha.
Ostatní kempaři (auta, stany, dodávky, karavany) jsou bez zálohy a není nutno předem objednávat nic. Místa na kempování je tam dost.
Do konce dubna se tam stavím a na místě domluvím detaily. Paní Zavadilová je ochotná mi bloknout, řekněme do konce května, 20 míst pod střechou. Na vás bude si to v tom termínu individuálně objednat, podobně, jako to bylo na posledním srazu v Lužanech. Tenhle způsob ubytování dělám z toho důvodu, že budeme druhý týden v září s Ivou na zahraniční dovolené a nebudu na to mít čas.
To je zatím všechno a dotazy sypte do diskuze. Zatím je to jen prvotní informace, oficiální zvadlo vystavím po jarním srazu.
Počítám i s nějakou nedělní trasou ;-)