Ahoj cyklisti,
htěl bych si po vánočních slevách koupit SPD na MTB a k tomu samozřejmě i nějaké boty. Doporučíte mi nějaká SPD, která se vám osvědčila a nejsou cenově náročná ( do 1200)
Díky za odpověď
Mám a doporučuji pedály Shimano PD-M520. Takřka bezúdržbové.
Na www.bikestore.cz je teď mají za směšných 830,-. Jinak v krámech někde stojí i 1400.- ...
Já mám Wellgo, funguje to ok, akorát na oboustranných mám někdy problém se do toho tou botou trefit. Na jednostranných s rámečkem není problém vůbec. Taky bezúdržbové, jen občas na to kápnu kapku oleje.
Díky oboum za odpověď.
Hned jsem si ty Shimana objednal. Pokud s nima namáš problémy a ještě jsou ve slevě, tak bych byl hloupej je nevzít.
Díky
Problémy zatím nejsou, mám je teprve asi od září. Já je kupoval ještě za 950,- ... :-)
Tak ať slouží ! A bacha na včasná vycvakávání ;-) Nejvíc pádů je při nulové rychlosti...
Nějaký ten pád určitě předvedu. Ale už se nemůžu dočkat, až si jízdu s SPD vyzkouším. A trocha toho asfaltovýho lišeje nesmí každý rok chybět :-) Musím se s nima naučit do Plzeňský padesátky. Ale na to je dost času, jede se až 7.5.
Jo, a kdybys hledal názory i dalších bikerů, tak se zkus podívat na www.bike-forum.cz. Dej vyhledávání SPD nebo M520 a uvidíš...