reklama

Mezinárodní setkání lehokol Česká republika

Termín: 28.08.2024
Místo: Osek, https://www.autocamposek.cz/cs/

Každoroční sraz všech, kteří rádi jezdí na kole pohodlně vleže (není však podmínkou).
Budou k dostání trička s potiskem srazu a v přípravě jsou trasy, jež budou na stránkách uvedeny později.

Datum: 24.01.2024
Autor: velobed
  • Re: Mezinárodní setkání lehokol Česká republika

Více než OT, ale ženilo se mi sotva ochmýřené mládě a zbylo mi víno. Merlo a Tramín červený. Mám vzít nějakou PET na přípitky, rozlévání do ešusů, se mnou? Byl by zájem?
    Holfimu jsem jednou víno vyžahl, bo jsem pro žízeŇ nepobral, že je to víno :-D Chtěl by někdo? Přibalím do brašen.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 22.08.2024
    Autor: Arnošt905
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

To víš že jo i když budeme mít víno z hrušek :-p

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: Holfi
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Tak jsem do brašen nacpal 12l vína, 7 červeného a 5 bílého. Běda jestli to budu vylívat v nedělu ráno do slehlé trávy z pod stanu :-D

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 26.08.2024
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

To se ti do brašen vejde ještě stan?!? :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Autor: radka

S tolika vínem si nějaký stan najde na místě :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Autor: Sodoma
            Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Přijeď a zamyslíme se nad řešením problému :-D Na kole mám 4ks 20l brašny.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Problém nelze řešit, pouze odstranit.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
              Autor: Pepíček
              Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

No, a pak musíš zase hledat další problém pro zahnání nudy :-D
                Né nadarmo Karel Kryl: Débátovali jsme o Bohu, pozórujíce ptáky :-D

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Jj, jela bych hned, ale...
              V tuhle chvíli ani nevím, jestli vůbec pojedu na podzimní Nakolácký sraz...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
              Datum: 27.08.2024
              Autor: radka

Podle Holfiho nebo koho jsem měl do brašen dát víc vína a nebrat stan :-D Po 12l vína nezbyl za 2,5h ani opar...
          Jinak fajn akca, až na kopce ten smažák na slunku připomínal protipovodňové hráze Odra-Nisa :-D
          To hledej šmudlo ale naštěstí vyšlo :-D

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: 02.09.2024

28 jsem v práci, ale o víkendu bych se možná mohl zvládnout vykopat alespoň na otočku z Prahy...

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Za hodinu vyjíždím, snad se k vám za světla dostanu :-).

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 30.08.2024
    Autor: drak

Tak jak to vypadá na místě? Hledám motivaci nastavit na ráno budíka :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 30.08.2024

Včera cesta 105 km, nastoupáno 900m, sklesáno 843. Pivo po dojetí, (dobře vychlazené), bylo úžasný ionťák. Nad vozidly, která byla k vidění, (u některých i s vysvětlením), mně zůstává rozum stát. Důvtip řešení a pracnost strojů, jsou obdivuhodné. Dík, že jsem to mohl vidět.
    Dnes 114km, nastoupáno 740m, sklesáno 799. Vzal jsem to trochu jinudy, (jednou nechtěně :-) ), ale úspora výškových metrů nepřinesla rychlejší jízdu a tím kratší čas. Počasí vybráno skvěle - poděkování pořadatelům.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 31.08.2024
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Sraz proběhl na výbornou, díky! Jen škoda, že chybělo docela hodně známých tváří, které jsme byli zvyklí na srazech potkávat.
    Ještě k cestě:
    Vzdálenost od nás překračovala možnost pohodového jednodenního dojezdu, tak jsem po 300 km dal pauzu a přespal u příbuzných v České Lípě. Zbytek byl už co nejpřímějším směrem, takže přes největší kopce.
    Zpátky jsem to vzal zas do ČL, ale pro změnu přes Děčín a cyklotrasa kolem Ploučnice byla opravdu zajímavá. Zajížďka to kupodivu nebyla, v porovnání s motáním se cestou tam.
    Další den opět 300. Závěrečné noční kopce na Svitavsku už byly za příjemnějších teplot, ale i tak se zdály nějak delší. Bouřka u Velkých Opatovic se tak stihla i vybouřit, než jsem tam dojel.
    Posledních 30 km, když zbývalo převážně už jen klesání, tak došla voda. Přes osm litrů nestačilo a podle toho, co jsem pak doháněl doma, i deset by se vypotilo jak nic.
    Závěr byl už tedy co nejrychlejší, takže to zůstalo za tenhle pěkný týden na celkových 992 km.
    V rámci tolerance to tisícovka je, dotahovat se mi to fakt už nechtělo :-)
    Tohle kolo ale nemá chybu, nebolí z něho vůbec nic...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 03.09.2024
    Autor: Radek
    Hodnocení: +6 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Dát v týdnu tisícovku, a opravdu "vůbec" nic nebolelo? Co takhle trošku nohy :-) ?

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Po týdnu je to lepší než první den, vlastně každý den se to zlepšuje, určitě mnozí potvrdí. Nejlíp by bylo vůbec nepřestat :-)
        Největší divy asi dělá těch pravidelných 8 hodin spánku, což se doma v běžném režimu těžko povede.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: Radek

To je fakt, už dávno jsem vypozoroval, že na vícedenních výletech naspim mnohem více než doma v dosahu všech moderních rušítek...

[ Reagovat ] [ Zpět ]

To není jen nepřítomnosti rušení. Na jedné cestě jsem už byl už po poledni hodně unavený. Vhodné místo na odpočinek se našlo. V protější stráni sice někdo kácel stromy motorovou pilou, ale usnul jsem. Tělo si ten odpočinek "zařídí". Přibližně za dvě hodiny jsem se probral a mohl pokračovat.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Datum: 04.09.2024

vynecháním Bílýho Kostelce si najel o 15 km víc, ale ušetřil si krásných 220 výškových...my troubové to jeli vrchem )-:
      - stoupání 10 km/442 m

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 04.09.2024
      Autor: brum
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Kamarádku na vyjížďky, Praha a okolí.

25.10.2024
Ahoj, Hledám slečnu, co se nebojí šlápnout do pedálů, má smysl pro humor a ráda se projede se mnou po Praze i…

Hledám: Cyklovyjížďky na e-kole

19.09.2024
Hledám prima parťáka - cyklistu s e-kolem ve věku cca 60 let na společné pohodové výlety do okolí Prahy i dále. Já…

Hledám: Nejen z mého kraje - parťačku nejen na kolo :-)

01.09.2024
Ahoj,rád bych vyrazil na projížďku s parťačkou. Sdílení zážitků je přece jen prima :-). Jezdím na kole bez motoru…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

524 cyklistů (1 přihlášený)

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024