Termín: 23.05.2024
Místo: Budapešť, Maďarsko - Tata - Tábor mládeže (Ifjúsági tábor)
Milí Lehokolisti a Bicyklisti! S radosťou Vám oznamujeme, že III. Medzinárodné Stretnutie Lehokolistov organizujeme v čase 23. - 26. mája 2024 v Tate, na ktoré Vás srdečne pozývame. Prosím, zapíšte si tento dátum do kalendára. Bližšie informácie budeme čoskoro pravidelne zdielať na našej domov…
Ahoj, na strankach "madarskeho" portálu nelze otevřít registraci..
Registrace byla doufám jen kvůli objednání triček atd, ta možnost 30. 4. skončila.
Chtěl bych přijet i bez registrace.
Radku, já si psal s Gabikou, která mi napsala ať se zaregistruji na jejich portále.. stránku lze otevřit,ale další odkaz na registraci již ne. Chtěl jsem si rezervovat ubytování. Toť vše. a brzy ahoj
Registrace je kvůli ubytování, stravování v kempu i na trasách a tričku. Ve finále ti to hodí i potřebnou částku pro registraci při přihlášení v kempu. Fungovalo mi to, akorát místo tel. čísla jsem musel dát nuly. Mají nějaký jiný formát a náš tam zadat nešel.
Ahoj, zkusím to nanovo. Při otevření oficialní stranky jsem si vybral jazyk "Slovenský" a na dalším odkazu pro registraci mi to již psalo " nelze se připojit- error" ... Zkusím registraci přes Gabiku
Ahoj, zkusím to nanovo. Při otevření oficialní stranky jsem si vybral jazyk "Slovenský" a na dalším odkazu pro registraci mi to již psalo " nelze se připojit- error" ... Zkusím registraci přes Gabiku
už hotovo... ja prvně zkoušel registraci přes uvodní odkaz v textu.. až poté jsem našel v liště registraci..diky
Jsem přihlášený a vyrážím ve středu večer.
Noční výlety nikdy neomrzí.
Sice nemá být tak teplo jako teď, ale mělo by to být bez protivětru a snad i bez deště.
Možná tam budu trochu brzo, ale lepší mít rezervu.
No prostě už se těším...
Tak tedy paráda, plno zážitků.
Cesta zpátky měřila náhodou úplně stejně jako tam, i když vedla částečně dost jinudy, 290 km.
Podél Váhu byl zas dokonalý vítr v zádech a pak v noci nefoukalo vůbec - takže za necelých 15 hodin včetně přestávek a jedné návštěvy v Nivnici.
Doma ve dvě ráno, takový normální návrat z noční projížďky :-)
Akorát jsem se musel navíc táhnout s tímhle - je tam psáno něco jako že "největší vzdálenost po svých".