Ahoj,
Máte prosím nějaké reálné zkušeností s interaktivními trenažéry? Chtěl bych recumbend, protože na kole již nejezdím. Nezajímá mně závodění a ni profi tréning, ale rád bych využil možnost propojení s Zwiftem nebo nějakou apkou, která podle trasy reguluje zátěž a pod. Nikdy jsem to neviděla na vlastní oči, takže nevím, který program je fajn a který ne, ale fakt je, že bych si rád jezdil sám raději v reálné krajině. Celkem mně zaráží, že tu běžné recumbendy kolem 20-30tis mají jen 300W max! Ne že bych byl nějaký sportovec, ale přece jen kopec s větším stoupáním... Tak nevím. Každopádně co by jste mi doporučili? jakou apku? ...Kinomap? Rouvy? Zwift...
Děkuji
Nikdy jsem to neviděla na vlastní oči..... že bych si rád jezdil sám..
Moderní tvor, pohlaví neurčité, podle okolností?
Dobrý blábol. Nejsi sportovec a 300 W ti je málo? :-))
Kolipak dáváš výkon?
nejde o to kolik dávám. Zajímá mně jak je to myšleno. Trenažer na zadní kolo má až 2200W a umí simulovat 25% stoupání. Recumbendy mají 25-400 některé až 600W. Tedy podle toho co čtu na webu. Takže se ptám, zda se to bude z hlediska tréningu chovat stejně. Předpokládám, že rotoped/recumbend nemá více převodů a výkon (rozsah zátěže) řeší magnet. Naopak trenažér musí mít větší výkon, protože je přece možnost z převodovat do pomala a tak bude na něm i větší moment. Nicméně na to jsem se neptal. Zajímají mně ty aplikace. Děkuji