Termín: 01.01.2024
Místo: Praha, Vypich ( na louce před oborou Hvězda)
Kdo by si chtěl zalétat a nemá draka kterého by si na drakiádu vzal, může si na místě vyzkoušet některého z nejméně čtyř draků různých velikostí, které dovezu.
Ty jo, ty jsi teda rychlík.
Zatím vůbec netuším, co a jak bude v prosinci, ale když to půjde, ráda přijdu.
No, v prosinci budou Vánoce, a v tom běsnění, které jim bude předcházet, by mohlo oznámení této "superakce" :-) zaniknout. Na tu poslední vyšlo počasí, +10 stupňů a také parádní vítr.
Tak jestli nebude počasí vysloveně proti, dostavím se i s naší malou milovnicí draků :o)))
Takové "vedro" jaké bylo letos neslibují, ale snad bude kolem pěti stupňů stačit :-). Pokud nechytnu defekt z rozbitých silvestrovských lahví, tak vás tam rád uvítám. Budu-li lepit :-( , dorazím později.
Vzhledem k tomu, že naše "slečna" je spáč, určitě před 9h nedorazíme. Budu ráda, když se mi podaří dorazit na 9:30 - 10h.
Pouštění draků s tebou ej ale pro ni velká motivace :o)))
Navíc chce potom ještě jít bruslit na kluziště, co je u Hvězdy...
Jestli bude ficet jako dnes,tak abyste neuleteli vsichni,draci i nedraci.kazdopadne si to uzijte
Jooo ,zitra by to měla byt s větrem bída, něco málo z JV ale prvniho by mělo zase fučet. Já lital už dnes, ale bezšnurkově na volno :))
Ať bude foukat nebo ne, já vyjet musím :-). Beru to jako "rozšířenou" novoroční projížďku.
Děkuji za krásné pouštění draků. Počasí bylo dobré, foukalo, jen bylo chladno. Alespoň mne to donutilo se vykopat z postele.
Cestou domů jsem ve sjezdu do Prahy ulicí Na Hřebenkách překonal svůj rychostní rekord na koloběžce. Bylo to 52 nebo 57km/h. Neměl jsem zrovna čas moc koukat na tachometr a ten krám nezaznamenává maximální rychlost. Přitom je to tak důležité :) Jo a bylo to bez jakéhokoliv krčení se či jiných aerodynamických postojů.
To jseš dobrej blázen, já mám někde zbytky několika cyklocomputerů, ale už dlouho žádný tachometr nevozím.
Dík všem za účast, jel bych asi na novoroční projížďku i bez drakiády, ale takhle nemohu couvnout i kdyby se mně nechtělo, třeba pro špatné počasí, vyrazit.
Krásně to lítalo.
Jdu stáhnout fotky a uvidím, jestli z nich něco bude - mám nový foťák.
Doufám, že ano. Já jsem nějak neměl na focení čas, ani volné ruce.
Vždyť jsi za sebe nechal pouštět draka tříkolku. A jak jí to krásně létalo :)
To ano, ale to jsem zase kecal s vámi.
Ale nepovídej, já jsem si přijel novoročně poklábosit, ale než jsem se zvednul z tříkoláka, už jsem měl v rukou špagáty.
Stihl jsem akorát "nazdar" a už jsem couval po louce ve snaze nerozštípat tu usměvavou příšeru o zem a zároveň ji nezamotat do toho, co si tak úspěšně pouštěla tvoje tříkolka. :-D
No, tu usměvavou příšeru už jsem kdysi, složenou a spadlou po opření o auto, omylem přecouval zadním kolem - ale AUTA, a po opravě dál létá. Já si mohu zalétat, kdy chci, ale poklábosit s podobně lehokolově postiženými cyklisty, jen párkrát do roka :-).
No já nejsem postižený lehokolem. Ale rád se na ně podívám, poněvadž a u tříkolky zvláště, je to technicky zajímavá koncepce a stavba. Nakonec jsem nechal draka tvojí tříkolce a raději jsem klábosil.
Na jedné diskusi, tuším k lehokolovému srazu, se někdo ptal: "Mohu přijet i na klasickém kole?"
Odpověď, které se mně líbila, (bohužel jsem líný to hledat, a tak autor, pokud se nepřihlásí, zůstane neznám), přibližně zněla: "Vole, jde o lidi, přijeď na čem chceš, pokecáš a uvidíš, zda se Ti to bude líbit."
Něco fotek https://www.rajce.idnes.cz/vrstevnice/album...
Dík za fotky. Na videu je slyšet, jak krásně to fučelo :-)