Na úvod jsem zapomněla na pár důležitých informací: - Dětem už je (rok 2021) 12 a 14 let (ano, nočník jsme už nechali doma ) a oba jedou ještě docela ochotně.- Luděk má zbrusu nové kolo. Po loňských potížích (2x prasklá vidlice a jiné lahůdky) jsem mu dala nůž na krk, že pokud si nepořídí nový…
Huráááá, konečně něco jiného než žabožrouti.
Děkuji za krásné počtení.
"To se mě líbí"!
Před 50. lety, když jsme tudy bloudili s batohy na zádech, to tam bylo skoro stejné (pamatuji-li si to dobře) ...
Sice jsem před padesáti lety ještě nebyla na světě (ale už se to blížilo :-))) ale troufám si říci, že se toho moc nezměnilo :-)
Paráda, taky jsem ráda, že Peggy začala zveřejňovat pokračování. Však jsem na ni brutálně tlačila :-)
Napřed jsem se těšila, že budu mít čtení na dojíždění do práce, ale pak jsem si to nechala na večer v klidu u PC - už jsem díky Peggy totiž jednou přejela ve vlaku.
Mám dotaz. Fotka č. 16, kde jste v krámku, ty chleby vpravo na stole jsou vaše kupované?
Díky! Já doposud zvládala zpracovat dovolenou na kole s cca ročním zpožděním, tj. snažila jsem se, abych před cestou měla zpracovanou předloňskou (vím, šílený zpoždění, ale co už). No a letos to vypadalo, že nedodržím ani to, tak jsem před létem chtěla aspoň začít, abych měla něco, co mě tlačí :-) Byl to spíš bič na mě, na čtenáře jsem moc ohled nebrala :-)
Ad chleby - naše nejsou, jako děti a Luděk žerou hodně, ale zase tolik nééééé :-))))) Ale už nevím, jestli to byly vyřazené (jako že staré) nebo speciálně připravené pro těch 17 obyvatel té vesnice... (to asi spíš)
Tak to jsi mě uklidnila, já totiž cestopis z letoška ještě nezačala psát. Nemám ani protříděné fotky, a to je co říct.
Když ale ty máš takovou sekyru, tak si říkám, že má prokrastinace je ještě v mezích :-)