reklama

Setkání lehokol Plzeň

Nejsem organizátor, ba ani skalní účastník, ale když to vypadá, že nikdo jiný téma nezaloží...
(Do akcí jsem nedala, to podle mě nikomu než organizátorovi nepřísluší.)

Chci vyrazit už zítra po práci, abych přespala na místě a ve čtvrtek mohla být od rána na značkách. Kdy dorazím, bude záležet na mnoha neznámých, zejména na silničním provozu. Takže se táži - kdo už tam zítra večer bude? Zejména se ptám na lidi, co přijedou se stanem, abych se měla poblíž koho upíchnout.

[ Zpět ]
Datum: 29.08.2023
Autor: Ifča
  • Re: Setkání lehokol Plzeň

Když ono už o kousek níž to téma založené je...
    https://www.nakole.cz/diskuse/30426-setkani...

Taky vyrazím zítra k večeru, ale příjezd předpokládám ve čtvrtek odpoledne, neznámých bude ještě víc.
    Spíš budu muset někoho poprosit, aby převzal chatku, co mám objednanou, kdybych přijel moc pozdě.

[ Zpět ]
    Autor: Radek
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Setkání lehokol Plzeň

Jéééžíšmarjá, vidíš co dělám. Já to hledala v akcích a přímo v diskusi jsem to nějak zasklila... zamknu a otázku zopakuji.
      Díky.

[ Zpět ]
      Autor: Ifča
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: spolucestujícího /pani na okružní cestu ..

06.02.2025
Ahoj Cikliste! Hledám spolucestujícího /pani na okružní cestu s půjčovnou auta v Maroku od 12. dubna do 3. května…

Hledám: jednotlivce,páry,skupiny

15.01.2025
Pro společné vyjížďky na kole,v zimním období pěšky po Česku i zahraničí. Nejlépe důchodci,kteří mají dost času -…

Hledám: Parťáky, parťačky, čím víc tím líp

10.01.2025
Pro výlety i cestování na kole i bez kola. Víc lidí = víc zábavy, nápadů, možností. Sólojízda je trochu nuda.…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

323 cyklistů (10 přihlášených)

Rodinný bikepacking končí: Z Nízkých Tater přes Muránskou planinu až do Dobšiné

Po noci strávené na horské chatě jsme se probudili a zjistili, že jedno z kol na mém zamčeném bicyklu bylo…
Kristina | 20.01.2025

Nekonečná bikepackingová dobrodružství: Objevování Velké Fatry

Po návratu z hudebního festivalu, kde jsme s manželem prožili bouři, jsme se vrátili k našim dětem, které…
Kristina | 13.01.2025

Napříč Českem aneb tak trochu jiná dovolená

V sobotu dopoledne přijíždíme s mou drahou ženou do Vyššího Brodu - do známého města na jižním okraji Šumavy.…
JohnyB | 27.12.2024