Termín: 17.04.2023
Místo: Vídeň, Kostel Votiv Kirche zastávka Schottentor metro U2 start jizdy
Srdečně Vás zvu na Galasovu Cyklojízdu č.290 s názvem „16.Mezinárodní a 7 Vícemezinarodní“ která se koná dne 30.03.2020 ( Monday) Pondělí
Sraz v 08.30 hodin u kostela Votiv Kirche zastávka Schottentor metro U2 start jizdy Odjezd v 09.00 hodin
Trasa: Wien u kostel Votiv Kirche zastávka Schottentor…
Přátele moc se těším na víkend odjezd bude v sobotu 15.4.v 7.24 vlakem do Břeclavi. Tam budem cca 10.52 pokuď přijedeme na čas možnost si dát oběd v Břeclavi a odjezd do Vídně osobákem ve 12.27
Vážení přátele tak již zítra vyrážíme na víkend fo Vídně moc se těším
Již dnes vyrážíme kdo se přidá moc se těším sraz v 08.45 a odjezd v 09.00 hodin.
Moc se těším na účást zatím nás je 7 lidí. Kdo se přidá další
[ Reag
Vážení přátele tak už nás je 9 lidí
Přátele již příští sobotu vyrážíme kdo se přidá moc se těším na :
https://m.facebook.com/RADpaRADe a Pondĕlí na jízdu z Vídně do Bratislavy
Moc se těším
Příjezd do Vídně ve 13.58 .
Doporučuji zaplatit si cestovní pojištění do zahraničí
Zdravim, nejako mi nesedia datumy. Mozete to prosim upresnit? Dakujem
Už jednou, 10. 1., jsem ho na to upozornil. Jeho reakcí, (dost opožděnou), bylo, že můj příspěvek smazal. I když pominu to, že se číslo akce mění z 350 na 346 a pak v textu na 290, ten posun do března proti proudu času, ve mně nebudí důvěru. Zřejmě překopírovává texty z akcí z minulých let, a nepovažuje za důležité je uvést do souladu ze současností.
Když rozlkiknete vice akce se ukaze spravne akce nejde smazat abych to mohl cely napsat znova akce je č.346 to uvidite kdyz date více a otevre se popis akce