Závod Okolo republiky je další z cyklistických ultra-šíleností, do které jsem se po letošním Toulání pustil. Tento závod je ale jiný. Není pevně dána žádná trasa, jen průjezdné body, které pořadatelé vybírají dle různé tématiky (letos to byly rozhledny), a je jen na závodnících, jakou trasu si…
ahoj, pěkný článek, plný adrenalinového náboje.. Prosím o info, ten hendikepovaný jezdec s rukou, nebyl to bývalý havíř z Orlové? V 2018 byl projekt Nezastavitelni, kdy "postižení" chtěli se zapojit do sportu a nadace jim přispěla k sportovním pomuckám. Já tehdy po uraze ještě nna invalidním voziku se dostal k lehokolu třikolce. A jako morální poděkování jsem měl v plánu objet hranice česka. Snad si někdy sen splním, žel od 2017 skorokaždoročně mám nějakou operaci. celkm již 11x jsem spal na sále, kdy mi řezali do páteře či obou noh.. ale žiji, huře chodím, ale jezdím co se dá. Pěkné výlety přeji. A pokud jeto ten synek od nás z Ostravska či Karvinska tak jej zdravím. ahoj Standa
Děkuji... zas tak dobře jsme se s Honzou nepoznali, Pokud vím, tak havíř nebyl, ale učitel. A přeji, ať se zdraví ustálí, ž nemusíš na žádnou operaci a povede se ti ten sen splnit. Cestování vlastním pohonem - ať už na kole, koloběžce, handbaiku... to je prostě paráda
Dost dobrý výkon, zvlášť v tom blbém mokrém počasí, které bere hodně sil.
Díky... no hlavně těch psychických. Hodně lidí to proto zabalí - taky jsem s tím hodněkrát bojoval, a to už podstatně dřív po startu.
Na jedno celodenní blbnutí se dá vyjet do deště a jet ve vodě, párkrát jsem to udělal, ale večer jsem toho měl dost. Osobně bych se druhý den už nepřemluvil a o to víc obdivuju kdo to zvládne víc než dva dny.