Ahoj Nakoláci,
podzimní sraz ve Chřibech se vydařil a já už začínám spřádat plány na ten příští, jarní, se základnou v Kutné Hoře.
Dneska jsem mluvil s majitelem kempu ohledně možností a podmínek rezervace ubytování. Podrobnosti ohledně ubytování a cen najdete v přiloženém odkazu. ( https://www.autocamp-kutnahora.eu )
V kempu je k dispozici celkem 26 lůžek - 4 chatky pro 5 osob, mobilhaim pro 4 osoby a dvoulůžkový pokoj. Bohužel jedna chatka je v našem termínu již obsazena. Na nás tedy zbývá 21 míst na postelích. To by znamenalo, že prvních 21 přihlášených dostane postel a každý další si vezme stan, obytné auto, karavan.. Já s Ivou budeme samozřejmě spát v autě.
Stravování: snídaně z vlastních zdrojů, večeře jsem pro zájemce schopen objednat v restauraci s dovozem do kempu. Asi 1km od kempu jsou supermarkety s možností nákupu potravin.
Pivo: zajistím já, vezmu výčepní zařízení.
Večerní posezení: V kempu je jen malá místnost s krbem. Tak bych to vyřešil pártystanem (domluvím to s majitelem), do kterého seženu rozkládací stoly a lavice. V květnu bývá u nás v nížině již teplo a není problém posedět venku. Taky je tam kryté posezení s ohništěm.
V této jsem domluven s majitelem, že se do konce října domluvíme a pak bych to napevno zarezervoval. Zatím mám předběžnou rezervaci právě do konce října.
Tak to promyslete, koukněte se na webovky a dejte co nejdříve vědět.
Jelikož je to zatím předběžná konzultace, tak jsem to nedal do Akcí...
Lítat už nemusím, takže asi přijedu. Ubytování si zajistím, budu dojíždět.
Já se rád zúčastním a předběžně 2 postele v chatce přijdou docela vhod.
Ahoj, tak jsem se včera ještě zamyslel. A vzpomněl jsem si, že na soutoku Labe a Cidliny, kam často jezdíváme, je taky kemp. U kempu je restaurace s možností celodenního stravování. K dispozici jsou tří a čtyřlůžkové chatky, celkem 30 míst. Samozřejmě i místo pro stany a obytné dodávky. S paní jsem dnes mluvil telefonicky a kontaktoval i e-mailem, tak budu čekat na odezvu s informacemi o cenách a pod..
Tohle místo je i příhodné pro mnou zamýšlené trasy vyjížděk.
https://mapy.cz/zakladni?q=autokemp%20pod%C4...
Webovky nemají, jen facebokové stránky. Tam se já nepodívám, neb ksichtoknihu zatím odmítám :-)
Taky asi dobře použitelné, já tam rád jezdím a když se jim kuchař nějak neožere, tak i přijde a uvaří, teda spíše usmaží, moc nevaří a spíše smaží, ale dá se to jíst :-)
Je to pěkná rovina a jak říkal Jouza, u Kolína je rovina a tam je hned všechno vidět :-)
Ano, vím, my spíše volíme ten gril vedle u bufetu. Pstruhy tam má výborné.
Je to rovina, u toho Kolína, ale nějaký kopeček se v okolí taky najde. A na jaře nemá nikdo moc naježděno, tak proč ne jednou za čas do rovin :-)
Ten kemp je dost hrozný. Bydlel sem tam s prckem 3x. Jídlo je dost smažené a kuchaři zrovna umem vařit obdařeni nejsou. Na víc se tam dost často o víkendech pořádají koncerty které jsou slyšet na kilometry daleko. Já bych se mu teda už raději vyhnul.
Z mého pohledu je nepodstatné, zda bude základna v Kutné Hoře, nebo o kousek jinde. V obou případech je to "na dostřel", a tak se rád dostavím.
No, ono v té oblasti je víc kempů. My jsme byli letos v Týnci v Marině, je tam i velká hospoda, nebo taky ATC v Poděbradech, tam je taky docela velká kapacita.
No jo, máš pravdu Johne, už jsem to našel :-) nevypadá to vůbec špatně. Zajedu to okouknout...
Hlásím zájem pro mě a heky, tedy 2 osoby.
Chtěla jsem se nahlásit do mobilheim s Petrou a Jardou.
Ale v diskuzi čtu ještě o jiném kempu na soutoku.
Na mapce jsem našla, ale FB stránku jsem nenašla. Hledám Kemp Poděbrady 11, ale to není.
Můžeš mi říct, kde jsi zjistil, že mají fb? A pod jakým názvem? Nebo link?
Podle toho, co se mi podařilo dohledat je to na FB Kemp Cidlina.
Stejné místo, jen poslední příspěvek je tam z června. Tak otázkou je, jestli je to pořád stejný provozovatel, jen změna názvu. Nebo je to i jiný provozovatel.
Ověření je prostě na tobě :-)
Stále platí zájem 4sosby:
já + heky
plusjedna + malejjarda
Ahoj, ano, předběžně mám domluven kemp na soutoku Labe a Cidliny. S paní majitelkou/provozovatelkou jsem mluvil telefonicky. Říkala, že už mají ukončenou sezónu a že se mám ozvat v únoru :-) Takže čekám na ten únor a věřím, že to klapne.
a kdyžeto presne bude? ten druhy vikend v kvetnu????
Počítám se zaběhnutým termínem o druhém květnovém svátku, tzn. 5.-8.května. To je první víkend v květnu.
Pak se tedy hlásím od pátku a radeji i Eeva,musim to s ni prodiskutovat ????
No tak jasně že se taky hlásím! :-) Prosíme chatku pro dvě dámy a psa :-), děkujeme! :-)
Ahoj, jasně, počítám s vámi i se psem :-)
Oficiální pozvánku na sraz vystavím začátkem jara. Pokud mi klapne kemp na soutoku, bude v chatkách dost místa pro všechny účastníky.