Ahoj, máte tip na nějaký dobrý plášt, který vydrží naše silnice a cesty. Od jara je ten původní hodně pořezaný, tak chci něco odolnějšího. Dík. Lubas
Schwalbe Maraton Plus
http://kola.segura.cz/cenik.html
Jezdím Schwalbe Marathon, je to skutečně dobrý plášť, jsem bez defektu i po 3000 km vypadá jako nový. Pouze bych si dal pozor na výběr vzorku, protože je to docela hladký plášť, fouká se na relativně vysoký tlak a do terénu se IMHO moc nehodí. Já jezdím nejvíc po silnici, takže mi to vyhovuje. Do terénu by byl lepší Marathon Plus ATB.
jj, souhlasim. Ale k nam se nedovazi z nemecku ho take nemuze kamos sehnat.
Ale od 1. jdu zase jezdit, tak bych se mohl nekde po evrope mrknout. Me zaujal ten 700x42 (asi) 28"x1.6? +/-
Kdyztak napis na icq 134143184 a muze se podivat po dvou.
Ale nekdo me rozmlouva tu vahu. Ale 8defekt od Jara me uz fakt ....
Maxxis overdrive - stojí cca 290,-, dělá se v několika šířkách, na krosse vynikající.
Hutchinson Acrobat, super
Měl jsem ho také, není zlý ale nemá ochranu proti píchnutí a letos se nevyrábí s reflexním páslem na obvodu. A ten je pro mně alternativou, protože nechci reflexy v drátech
Schwalbe má každé pneu s reflexem a bez
Jinak Schwalbe lze koupit na ebay
Ahoj, válí se mi doma dva úplně nové, nejeté pláště SCHWALBE MARATHON Kevlar 42-622 (28x1,60 - 700x40C). Pokud máte někdo zájem, prodám je oba za 700,- (pův. cena byla 1100,-). Díky, Stenly
Měl bych eventuálně zájem o koupi plášťů. 608864205
muzes zkusit WTB All-terrainasauras, drtim je jenom 2 mesice, ale v terenu a na max, zatim na nich nepozoruji zadnou zmenu, jenom skoda ze nejsou sirsi.