Dobrý den, rodiče si koupili elektorkola a my si od nich odkoupili jejich kola. Teď mi doma leží staré kolo, ale nejsem si jistá za kolik a zda vůbec se vyplatí ho prodat. Kolo je značky MRX,velikost 19’. Kolo už je starší, mám ho minimálně 5-6 let, ale poslední roky (těhotenství; miminko) jsem na nem vůbec nejezdili. Na jaře bylo servisované, vše by měli byt v poradku. Nechci cenu přepálit, tak budu rada za radu od zkušenějších.
Bazarovou "tržní" cenu bych viděl někde mezi 5000 a 10000 podle toho, jestli je kolo po tom servisu ve stavu "jako nové", nebo "do konce sezóny ještě vydrží a pak bude zralé na generálku" (to se z fotek nepozná).
Jestli se prodej vyplatí záleží na tom, k čemu kola používáte. Jestli jenom na sport, tak asi jo. Jestli na dopravu a netrpíte kritickým nedostatkem místa, tak se hodí mít záložní stroj pro případ poruchy, případně oželitelný "zimák", který postupně zničíte v blátě a nasoleném sněhu.
Zkusit se dá nasadit různá cena, ale já bych se přikláněl někde těsně nad 5 tisíc.
Kolo vypadá dobře a určitě se dá prodat. Študáci na dojíždění do školy nebo někdo k cestám na nádraží apod., po něm rádi sáhnou za rozumnou cenu.