Termín: 29.09.2022
Místo: Bratislava, Kemp Divoká voda Čuňovo
Výjazdový zraz tenraz v okolí Bratislavy. Ubytovanie je v Kempe Divoká voda v bungalovoch (možnosť len celý bungalov pre 4 osoby), v stanoch resp. karavanoch. Kontakt na ubytovanie [email protected] názov akcie "Stretnutie lehokol".
Trasy doplním dodatočne.
Je to lákavé. Jen daleko, s trochou kufrování skoro 400 km. Kdyby se ale přejelo rovnou z podzimního srazu, pak "jen" asi 170. A konečně bych se mohl projet podél Baťova kanálu, tam by to mohlo odsejpat, a stihnout cestu za jeden den. Jen je to dohromady deset dnů, to už by v případě špatného počasí nemuselo být zábavné :-).
Úplně jsem to pustil z hlavy, ale možná bych nějakou dovolenou ještě dostal.
Dojet tam ale co nejrychleji po všech těch cyklostezkách, to vypadá navigačně dost složité.
Pojede někdo stejným směrem, že bychom se někde potkali?
A nemáte třeba někdo volné místo v objednaném bungalovu?
Od nás je to 200 km přímo na jih, třeba by tam mohlo být i tepleji.
S tou dovolenou to ještě musím zjistit.
A koná se to vůbec? Žije ještě Jano?
Zatiaľ sa to koná. Jano, ako organizátor sa nezúčastní z vážnych zdravotných dôvodov. Ja idem zo synom vo štvrtok autom. Mali sme späť v dodávke, ale nejak do nej tečie. Takže asi budeme v bungalove, dve miesta by tak boli volne keby mal niekto záujem. Napíšte sem, alebo na [email protected]
Spaní nějak organizuje Palo, jestli to už nějak nemá naplánované, tak bych mohl já (vezmeš-li mne).
Tak nakoniec budú dve miesta. Keby mal niekto záujem. Mali by sme tam byt okolo obeda.
Mám určitě zájem, díky. Chystám se přijet někdy odpoledne až večer, jak to vyjde.
Sraz se vydařil, sice jen v počtu kolem deseti, ale vše vyšlo, i počasí.
V místech, kam bych se sám asi sotva kdy vypravil, bylo opravdu o něco tepleji než doma, odkud jsem to měl nakonec 225 km.
Pěkná náhoda byla, když jsem cestou tam na nenápadné polňačce zastavil na doplnění cukrů, najednou se blížilo lehokolo a on to Olda.
Do té doby jsme jeli každý svou cestou a kdybych zrovna nezastavil, tak se nepotkáme vůbec.
Zpáteční cesta taky neměla chybu, zvlášť v porovnání hned s pondělním počasím.