Termín: 02.06.2022
Místo: Hodonín, Oaza Hodonín
Jihomoravský sraz lehokol a přátel cyklistiky všeobecně, pořádá Jimi a Juua ze záštitou LSH Racing Hodonín.
Místo srazu je v Hodoníně, ubytování v prostorách Oázy Hodonín. Společná kuchyňka. Rezervace noclehu na Oáze
• +420 518 352 877
• +420 608 149 306
• [email protected]
https://www.oazahodonin…
Rozmohl se nám tady takový nešvar. Po žádostech od konkrétních zájemců na ubytování jsem napsal Oazákům: Ahoj oazáci, množí se u nás požadavky na konkrétní podobu ubytování a to nejsme logicky schopni splnit. Známe jen přibližně počty postelí a jejich rozložení v jednotlivých ubykací. Bylo by daleko logičtější komunikovat přímo s každým zájemcem a zajistit jim dle vašich možností jejich požadavky. Je dobré nám přeposlat poštu, ale nic víc s tím udělat nemůžeme. Získáme tím jen větší přehled o počtu účastníků. Díky, Jura Henčl
Snad to nemusím více rozvádět. Trvejte na domluvě ohledně ubytování přímo s nimi. My rádi zorganizujeme vše jiné kolem srazu, jako minulé roky. Ahoj, těší se juua a jimi
Takže zase nepřijedu, je mi to teda líto. Někdo mi tu sliboval šroubky, tak se omlouvám. Rodinná akca u Vlkoša docela kousek od Hodonína.
Já jsem Ti je sliboval. Už je mám připravené v tubě od vitamínů. "Docela kousek", to je přibližně kolik?
a co si představujetě pod takým slovom "včas"...doufám, že páteční trasa tentokrát bude směřovat ke Strážnici-to by se mi líbilo (-:
JM sleh 2022
https://mapy.cz/s/netagogolu
Ale docela placaté. Zvlášť ta sobotní by se dala pěkně okořenit. :-)
V sobotu bychom dojeli s Petrou vás pozdravit a trochu se s vámi projet.
Děkujeme vám za hojnou účast. Na příští rok slibuju kratší trasy, pokud možno aby zájemci mohli něco navštívit a vyfotit, pivaři aby cestou nestrádali.
Naopak nebudeme zamlouvat nikde jídlo a necháme chumel přirozeně se rozprostřít po hospodách dle vlastního gusta.
Vypilo se o něco méně piva, neb chyběl Mech a Zebra, také Romantic v sobotu večer chyběl :)
Tentokrát to bylo 300 piv (239 čárek)
Těšíme se na Vás příštím rokem, snad nepřinese něco, co by nám to překazilo. :)
Mech má Zebru. Tys myslel Highlandera, né?
Bylo to super. Škoda jen že jsem na srazu strávil tak málo času. Alespoň jsem si prohlédl vaši nemocnici.:)
Máte hezké mladé sestřičky a velice šikovné chirurgy.
Příští rok bych se rád zúčastnil znovu. Ale asi budu muset na zábradlí. Pokuď ovšem budu po všech stránkách zdraví. A budete mít i nealko....:)