Takže radce šiblo v hlavičce a proto je tu vol.2. Zřejmě se jedná o nemoc z povolání rudé paní. To je tak, když si ona jako neúspěšná kariéristka vypije mozek z hlavičky za pár let. Jindřich je v tom nevinně, nikoho nepomluvil bych chtěla dodat, jenže to jí je jedno, měla bys s tím běžet na policii, někoho udat musí být taková zábava z té nudy v pojišťovně. :-D
Co nám k tomu povíš radko? Koho si udávala? Chtěla jsi být jako jiní StB v té době? Záviděla jsi jim a tak jsi to taky zkusila. To byl pocit železné lady, možná i slabý orgasmus se dostavil. Já takové jako jsi ty fakt nemusím a nejsem sama to mi věř.... Pindo.
Soudružko Jandová, panečku to bylo oslovení, chybí což? :-D
Obávám se, že ty nemáš ostruhu na patě:-))
Lamo já alespoň oproti babizně radce netrpím alzheimrem a schizofrenií. To se dá velice snadno diagnostikovat a tohle je jasný případ. Už jsem se s tím setkala u jiné sebestředné dámy co závidí pánům postavení. :-D Tahle navíc postrádá pocit, že už by se ve svém věku babičky mohla chovat přibližně normálně, úplně stejně to máš ty lamo. :-D Proč mám pocit, že jediná normální jsem tu já hergot. :-D
Založ si další identitu, třeba konvičkaII a můžeš si psát sama se sebou. My nenormální blázni ti do toho nebudeme mluvit.
Proč bych to dělala blbečku?? Vy nejste jenom blázni, ale vyšinutí jedinci se sklony ke generalizování, homofobní, fašisticky naladění pod vedením psychicky labilní narušené radce s rudým mozkem, která svými činy zapříčinila i smrt jedné z vás. Proto tady nechci být, už jen číst ty vzkazy. Po zkušenostech tady a tlaku, který tu je, atmosféra jak z nudy udělat kuličku z hovna. Hovniválové vaxeři. To je celé nakole, voničem. :-(((
Staci se odhlasit,nemusis to troubit
Jsem překvapený, jak Orwell dokázal předvídat.
Jeho 84ku jsme kdysi brali jako analogii toho husákismu u nás, ale ono je to mmohem nadčasovější a lecos se postupně zavádí do praxe.
Teď a tady třeba máme hezké "dvě minuty nenávisti"