reklama

Plášť na kolo

Dobrý den, prosím Vás, jaké se vám osvědčili pláště na kolo(výrobce atd.)? Mám 47-559 (26x1,90). A na co si dávat pozor při výběru. Jezdím terén i silnice.
Děkují moc za typy.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 03.12.2021
Autor: Pajuša
  • Re: Plášť na kolo

Pokud zvládneš trochu širší plášť (26 x 2.10), tak Smart Sam od Schwallbe je taková dobrá univerzální volba. Na silnici dobře odvaluje a má záběr i v terénu. Ovšem dělají ho až od šířky 2,1"

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 03.12.2021
    Autor: Brahma
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

V tomhle rozměru jsem vyzkoušel Rubena Flash (levný, lehký, rychlý, dobře držel, ale často se píchal a rychle sjížděl), Maxxis Overdrive (těžší, pomalejší, taky dobře držel, ale nepíchnul jsem ho ani jednou a ojet se nestačil) a Schwalbe Marathon Greenguard (taky těžší, taky ani jeden píchanec, rychlejší než ten Maxxis, jenom za mokra hůř drží).

Kontext: jezdím hlavně silnice, terén je pro mě něco, co projíždím pomalu a opatrně.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 06.12.2021
    Autor: NightRider
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Rozmařile nakupuju pláště u Schwalbeho a zatím dobrý.
    Dezén je třeba optimalizovat podle aktuálních podmínek, ale Landcruiser není špatný mezikrok, má poměrně širokej průběžnej střed na odvalování po asfaltě, ale zároveň drápky aby se chytil mimo něj...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 06.12.2021
    Autor: Sodoma
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Někdo na silničním kole nebo na gravelu

Hledám: Někdo na silničním kole nebo na gravelu
včera
Hledám partu / parťáka/ parťačku (ne vztah pouze kamarádku) na vyjížďky na silničním kole nebo gravelu, Praha a…

Hledám: Poznávání krás Šumavy a Brd na E-kole

17.12.2024
Já 60+ hledám pohodovou,sportovně založenou životní optimistku kolem 60 let pro společné poznávání naší krásné…

Hledám: štěstí

05.12.2024
Nehledám za každou cenu. Nepotřebuju kohokoliv. Nejsem zoufalá a nehledám zoufalce. Pokud nenajdu, nic se neděje.…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

516 cyklistů (5 přihlášených)

Pobaltí 2023 aneb 2090 kilometrů od Narvy na Kurskou kosu - 1. část

Úvod a vlastně rovnou i závěr :-) Takže tento rok (2023) to byly Litva, Lotyšsko a Estonsko. Já vím, žádná…
Peggy | 11.12.2024

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024