zdravim vsechny bikery a bikerky. Mam takovou Lama otazku. Asi se budete smat, ale ............ mno necham to na vas.
Diky vasemu webu , jsem si poridil MTB. Plnej nadseni, jsem se vcera vrhl na testovaci jizdu. A ted to legracnejsi....Dnes me strasne boli pr..l od sedla. :-))))
Pokud jste se uz dosmali, tak otazka? Mám dalsi jizdu opakovat az to prejde, nebo proste mam i prez bolest jezdit? Jak nejlepe si zvyknu na sedlo?
Chtel bych se jet zase projet, jsem na to normalne nadrzenej, ale nevim...... abych si to neznechutil.
diky za rady.
Pokavad mas dobre sedlo, tak hold budes muset chvilku trpet, trpet a zase trpet...prdel si casem zvykne. Me na jare prvnich par jizd taky pekne boli ale pak je to v pohode. Ale zalezi, zda mas dobre sedlo...na spatne sedlo si prdel nezvykne.
Kdyz dlouho nejezdis, nebo mas novy kolo, zadek te bude bolet vzdycky, za den nebo dva to prejde a pak uz to bude dobry :)
zásadně jezdít, dokud bolest nepřejde. Jinak si budeš zvykat vzdy znova a znova. Obyčejně to zvbykání trvá od tří do pěti dnů. Ale neflákat a jezdit.
opakovat az to prejde, odpovedels si sam
nebo cos cekal, ze ti poradime at to mazes vevercim sadlem? :)))
cos sis poridil?
ee. necekal jsem zadny lecitelsky rady. Jen jsem chtel vedet jestli jezdit, nebo pockat az bolest prejde.
Z reakci mam uz jasno.
Pokud to nejsou bolesti z odřenin tak jezdit, jezdit a zase jezdit
Přesně. Jak je v těhle partiích něco odřený/opruzený, tak okamžitě stop a doléčit. Dokud je to jen "bolest" od tlaku na sedací kost a vůbec na "maso" na zadní partii, tak jezdit, jezdit, jezdit a zázrak se dostaví sám (pokud je dobré sedlo).
Dekuji vsem za reakce, uz mam jasno.
Sice se asi pos..u ale k veceru na to vlitnu. :-)
Bolesti z otlačenin tě za chvíli přejdou a když se zahoužvíš, tak ještě dřív. :-)
"zahoužvíš" - krásný termín:-))
Prvních 300km je to hrozný,ale pak už to jde bez bolesti.Zkrátíš to asi na polovinu, když si pořídíš cyklokalhoty.Já jezdím v normálních,manželka má ty cyklokaťata.