Inspirace na cyklistický výlet s těžkou výbavou. Za 36 dní, tam a zpět o celkové délce 3686 km.
https://kocharovsky.rajce.idnes.cz/Na_kole_do...
Projel jsem státy Česká republika, Rakousko, Itálie, Slovinsko, Maďarsko a Slovensko. Řím je pěkný, obzvláště zajímavá je pak cyklostezka Alpe Adria, ale i Apeninské vnitrozemí Itálie stálo za to.
Pěkný výlet. Dokonce jsem projel i tu záplavu fotek. Alpe Adria je asi nej cyklostezka, co jsem poznal. Jel jsem ji naopak ale zase celou z Grada až do Č.Krumlova. V Maďarsku bych asi nevynechal termály. Po šlapání se navečer naložit do teplé minerálky je fajnes.
K těm fotkám není legenda? Chlape, měl bys to přetavit do blogu, jako všichni zdejší slušní cestovatelé
Za 2 roky, co sem občas nahlížíš, bys to mohl už vědět!
Info a základní popis k fotkám je docela dostačující, nějak si nedovedu představit dělat podrobnější popisky k tisícovce fotek.
Neumím psát blogy. Raději mám tyto obrázkové příběhy.
Moc pěkný výlet, při některých obrázcích jsem si docela zavzpomínal. Jen drobný konstruktivní postřeh k zamyšlení ohledně 1000 fotek na jedné hromadě – myslím, že kdybys ten náklad roztrhnul aspoň na 2 půlky (Brno – Řím, Řím – Pardubice), bylo by to logicky pěkně odděleno a i na prohlížení mnohem přitažlivější (jen osobní názor).
Nádhera! Musela jsem to hned proklikat. Dokonce jsme se mohli potkat! Např. 11. 9. jsme vstávali na Rastplatzu toho cyklisty.
Hned bych zas někam jela, i když při každé cestě si říkám, že už zase šlapeme jak blbí.