Ahoj,
nadpis to celkem vystihuje. Mel bych koupit ekolo ted, nebo by se vyplatilo pockat na nove modely roku 2022? Nejde mi ani tak o nejake slevy nebo nove komponenty, spis jestli se situace jeste nezhorsi a kola uz nebudou dostupna vubec. Ma tady nekdo kristalovou kouli ;-)?
p.s. Uvazuji o LEADER FOX ORTON 29" (https://ekolo.cz/leader-fox-orton-29?var=7303). Meli byste k nemu nejake vyhrady?
Diky.
Také jsem uvedený typ zvažoval, ale získal jsem informace ze servisu jednoho z prodejců, že od Leader Foxu silně váznou až k neexistenci dodávky náhradních dílů, při prodeji několika kusů měli jednu reklamaci a síla motoru je v praxi přibližně na úrovni yamaha PW. Mne trochu zaráží deklarovaná přípomoc jen 240%. Abych citoval: "nevyzkoušená novinka, nákup spíše riskantní."
To je dobre vedet. Pripomoc "jen" 240% by mi asi nevadila, ted jezdim s nejakym Bafangem z prestavbove sady v prednim kole a s 36V/12A baterkou v pohode ujedu pres 100km, ale cekat v lete treba 14 dni na nahradni dil by me nastvalo.
Jenze jedine dalsi co se da ted s velikosti ramu 22" alespon predobejednat je CRUSSIS ONE-Largo 9.7-M. Asi to dopadne stejne jako s koupi noveho autem, zase to o rok odlozim ;-).