A kde se nám ztratil Airline? Už jsem ho taky 14 dní naviděl?
Airline, kde jsi???????
Začátkem měsíce jel na 3 týdny si zajezdit do jižních Čech.
minulý týden sme s ním a s cami byli ve stráži, v neděli sme odjeli my i on, ale měl nahlášenou dovolenou ještě na tento týden a tak asi brousí v posázaví:)
A všechny vás pozdravuje.
Ahoj :-).
Od pondělka do včerejška včetně to bylo cyklisticky dosti náročné (pojezdil jsem po Pacovsku, Pelhřimovsku, Sedlčansku a okolo Slap), hodně kopců, horko - bylo to krásný, ale už se musím taky tak trochu zrekonstruovat, takže jsem přerušil dovolenou a šupky hupky do práce. Naštěstí se mi tu něco nahromadilo, takže to bude utíkat, večer dám nové převodníky (jestli dneska dorazí) a zítra odpoledne směr Orlík. No a na tu příští sobotu platí, jak jsme se dohodli, dám to sem v pondělí. Mějte se fajn :-).
Jestli budete na Orlíku, tak bych měl pár namětů. Když budete mít cestu směr Zvíkov, tak se stavte ve Varvažově, je to tam dobře opravený a hezká zahrádka u rybníka, pak je to pěkný z Varvažova směr Smetanova Lhota po starý silnici, tam je to fakt dobrý. Kousek od Smetanovy Lhoty je zámeček Karlov o kterym málokdo ví a pak kousek odtud pěkný místo - soutok Kamenice a Lomnice u Avie. A pokud bys byl na tom Zvíkově, tak samozřejmě nezapomeň na lahodný produkt místního pivovaru.
No ale nenech si do toho ode mě kecat, to sou jenom takové tipy, jistě už to máš dobře naplánovaný. Tak v tom kraji pozdravuj, já tam razim za 14 dní. A užij si to.
Naopak - díky za tipy. Rodiče mají karavan v kempu na Radavě, počítám, že tam budu do neděle a za sobotu udělám nějaký okruh.
alespoň si odpočineme od jeho příspěvků
Ty pablbe. :-( Nesahej nám na Airlaina.