Za ty roky to je na dlouhé povídání, zkušenosti jsou různé, ale klady převyšují zápory.
Já jako mechanik nemám problém ni připomínek,DEMA všeobecně nemá problém s kvalitou a DEOR patří k tomu lepšímu co vyrábí :-)))
Ptám se jen co mám od něj čekat..zatím jsem spokojen...vyměnil jsem zatím jen ěpalky shimano na trojbarevný BBB, ale to není chyba Demy :)
Mám také Demu, můžeš mi říct, v čem jsou ty špalky lepší?
jsem je namontoval, ale ještě jsem nevyjel, snad dneska :) . Mě ty shimana prostě nebrzdily, měl jsem skoro takovej pocit, že snad budu muset vycvaknout nohy a vždy dobržďovat podrážkama. Vůbec jsem se necítil bezpečně. pak napíšu jestli jsou ty BBB lepší, ale všude píšou, že ano, tak uvidím
Fajn, dej vědět, jak brzdí, já taky nejsem s bržděním spokojen, takže bych je rád vyměnil. Jinak ty BBB se dají koupit běžně nebo je potřeba speciálka?
pochopil jsem že máš asi nový model deora, asi shimano už není co bývalo, že už neumí ani udělat pořadný brzdový špalky já mám model 2004 a ty originál špalky byli nejlepší, jinak teď už jezdím na kole s hydralic. kotoučema mám na něm 6500km a destičky jsou pořád OK, Demu vytáhnu už jen občas
Mě vydrželi nejvíc originál shimano, pak už jsem je jenom zahazoval, teď mám koupený taky trojbarevný výněnný ale ještě jsem je neosadil, tak nevím jak budou držet. Jinak originál řetěz mě zklamal, teď mám něnecký connex a ten je supr, taky mě docela brzo odešlo středové ložisko, na originál shimano moc nevydrželo, ale zase originál michelinky vydrželi 5tis. km zadní jsem už vyměnil za novou opět michelin comp, přední stále drží a to točím 6tis. km a i celou letošní zimu a to v 850m.n.m. tak že sněhu a ledu si užili dosyta.