Není to přesně to, co chceš
https://www.flomat.cz/antivibracni-rohoze...
Ty máš Tatramatku ?? To už se sbírají i tihle "veteráni" ? :-)
Pračka 7,5kg při ždímání třepe barákem, je totiž trochu vyspadovana podlaha koupelny.
Tak pak zkusit, podle typu pračky třeba https://www.zbozi.cz/hledej/?q=antivibra%C4%8Dn...
Luxusní, změřím průměr nožiček. Děkuju :-D
Chce to ale nožky pro konkrétní model. Aby ti to z nějakých univerzálů neseskočilo. Pak by byl tanec o to větší. To pak asi lepší ta plošná podložka. Malé podložky zas lepší třeba pro vytírání.
Pračka by mala byť vo vodovahe nastavená. Vyskrutkovať a kontramatkou zaistiť nožičky.
Také gumy v rôznych širkach a rozmeroch sa povaľujú popri ceste. Kamioňáci ich používaju pod palety.
Hee, to si mě připomenul 10 dní starou příhodu.
Pračka nás po 21 letech opustila, opravu už posledně "mistr" vyhodnotil za neperspektivní, tedy pořídili jsme novou.
Chlap od PPL se nějak coural, dovezl ji asi 15 minut před tím, než jsem odcházel Pod led, tak jsem mrchu ve spěchu dostrkal na místo,napojol vodu a odpad, a odběhnul kazát moudra popovickým dědkům.
Soňa to nakrmila první dávkou, a byla šťastná, jak všechno proběhlo hladce.
Zrovna jsem měl druhý pívo a zásadní řeč k vnitropolitické situaci, když telefonát od Soni, mezi lkaním nad mojí "neschopností" a bědováním, že jsem koupil absolutní krám, jsem pochopil, cp se stalo.
Natěšenej Pod led jsem zapomenul vyndat 3 zajišťovací přepravní šrouby, a jak to začalo ždímat, pračka si začala poskakovat a řádila v koupelně jako zběsilá Ruska poprvé v drogérii.
No, problém jsem "vyřešil a opravil" ale pachuť z toho, že jsem fakt debil mě neopustil.
Tuhle hovadinu jsem už totiž udělal potřetí, vždy, když jsem koupil pračku.
Já zase připojil odpad pračky na kuchyňskej sifon a divil se, proč hlupaňa neumí vyčerpat vodu. Nakonec přivolanej servisák vyndal za pětikilo ze vstupu do sifonu zátku. Lepší už to nebude, to si uvědom.:-)
Já jsem v tomhle staromilec. Takže pračku a obdobné věci kupuju tak, že zavolám panu Doktorovi (to je tady ve Výběžku servisák) a on mi nějakou pračku nabídne s komentářem co si o ní myslí, doveze, zapojí, vyzkouší a odveze starou.
Tohle dělají Datarti normálně, přivezou, připojej, starou odvezou. Kdysi v polovině sedmdesátek jsem v Boleslavi sehnal automatku Zanussi-Končar, přivez ji domů (tehdy ještě do Český Lípy) a nemít tchána, co chodil na pivo s jediným servisákem ve městě, čekal bych na připojení a předvedení snad měsíc. Sám si ji tehdá připojit, přišel bych o záruku.
Ty jména... Kolega jezdí s autem k Hrobařovi.
:-)))
https://www.youtube.com/watch?v=TFnasVEY0mE
Netvrď mě, že vám každá předcházející pračka sloužila 21 roků ...
Sice to je dotaz na Jindru, ale řeknu k tomu svoje: v roce 1983 jsme si se ženou koupili automatickou tatramatku 245.3 s horním plněním, "odprali" jsme na ní tři děti (a že to bylo plen!), v roce 2005 žena už chtěla novou, modernější, tak jsme se jí zbavili (vzal si ji soused, stále byla funkční).
Byl s ní jediný problém: i když byla na gumě z dopravního pásu, stejně čas od času při ždímání skákala, to si jeden z nás vždycky na ní lehnul, ale tancovala i s námi :-)
Jo a ten "problém" s instalací nové pračky, kdy jsem ji zapojil, ale nevyndal zajišťovací šroub, jsem zažil taky (právě u té tatramatky):-)
Tuto Tatramatku jsme měli také. "Tancování" jsem zamezil přikurtováním pračky k futrům dveří, mezi kterými stála, tažnými pružinami.
Čteš blbě :-)
Potřetí jsem udělal stejnou blbost.
První pračku jsem koupil v roce 1992, Philco, i se sušičkou. A málem jsme vybouchali z koupelny kachlíky, když jsem udělal ti hloupost.
Ta pračka vydržela chvilku, ale asi taky 8 let, do té doby, než jsme koupili tu AEG, už do nového domu v 2000.
A ta držela až donedávna.
Ale u každé jedné z nich jsem jako blb nesundal ty šrouby :-)
Mám stejnou historku, ale nedokážu to tak krásně napsat.
Jinak kdo by chtěl kousek jetého dopravního pásu, může se stavit u mě.
U mně by se taky něco našlo :-)
A teď 25.6.2021 na Moravskoslezské setkání lehokol (MSSL) by mi to jeden z Vás prosím Vás když tak dovezl? Dlužím Holfimu oběd, bo sem mu unavený a žíznivý vyžral víno k jeho následnému zdrcení, tak bych na oplátku pozval na oběd i dárce pruhu 60x40 :-D Odvezl bych si to na kole prostě domů.
Dovezl bych, kdybych jel.