ahoj, sháním zadní vypletené kolo na moje krosové kolo, ale jaký rozměr, když mám duši i plást 37-622, 700*35c? bude toto vhodné? https://www.cyklodiskont.cz/28-zadni-kolo...
....jo- bude, jezdím na Remerxech od Pantheru a teď Dragon už 20let s plášti Schwalbe 37mm a Continental 35mm bez problému...
děkuji za odpoved, ale jsem v tomhle totální laik a než pujdu do servisu tak se zeptám raději tady, chtěl bych prostě komplet, nebo jak to nazvat, komplet zadní kolo včetně "kazety", osmirychlostní, jaká je priblizně cena? Chci něco naprosto obyčejného na staré krosové kolo, můžete někdo hodit prosím link? Nebo se nedělá, neprodává takto komplet kolo na eshopu?
Zajdi do prodejny či servisu, ono je to většinou oboje, vezmi s sebou to kolo a požádej o nové zapletené kolo. Oni ti vyberou a nijak moc tě nenatáhnou. Ta kola tam mají už s cenou a na to tvoje kolo žádná drahá extravagance stejně nepůjde. Jsou na tyhle případy zvyklí, zařízení a vědí, že když získáš dojem, že tě natáhli tak tě už neuvidí. Přitom to tvoje kolo jistě občas nějakou údržbu potřebuje. Nebudeš ani první ani poslední. Budeš jejich zcela standardním zákazníkem.