Nový pořad o kolech na tv Prima https://prima.iprima.cz/cyklosalontv/cyklosalon...
Týdeník ze světa kol i příbuzných přibližovadel, pro začátečníky, hobíky i profi cyklisty! Informace o nových modelech, trasách na výlet i do práce, jak jezdit bezpečně, jak se o své kolo starat i co si vzít na sebe a s sebou. Cyklosalon.tv jsou i vzrušující výzvy, zajímavé soutěže, mimořádné výhry a nevšední hosté! Ať jste jen praktický uživatel, výletník nebo cyklistikou přímo posedlí, Cyklosalon.tv vám poskytne aktuální informace, zábavu i pocit bezpečí
To běželo už vloni od jara do začátku zimy. Je to dost citelný komerční pořad, ale pro hrubou představu co je současný trend na trhu to docela jde a dobrý pro toho kdo chce být stále in.
No prezentují to jako NOVÝ a on to je pouze recyklovaný?
Vloni brzo zjara s tím začali. Už nějak předloni byl nějak v každém druhém díle o autech krátký blok o sportovních kolech. Pak udělali samostatný pořad po skončení autosalonu. Je docela možné, že formát pořadu zase trochu upraví, ale moc měnit nepůjde, je to čirá komerce.
Že bysme je poslali komerčně do Azubu a ke Šterclům, obojí mají co ukázat i vyprávět :-D To by mně zajímalo, jak by vychválili to zboží vskutku světových parametrů...
Nebo jestli bude jen jezdit před kamerou Jarda Jágr na elektrokole, na kterém si nevyměníš kancelářskýma rukama akumulátor.
Běžná kola předvádí sami redaktoři. Kola pro sportovní a razantnější kousky mají nasmlouvané soutěžní cyklisty co opravdu umí a ti pak s dobře vedenou kamerou a akčními záběry předvedou jak se snadno na elektrokole skáče přes půlmetrovou kládu a metrové dropy :-))
Docela mě mrzí i překvapuje, že se k tomuto pořadu vyjadřují mnozi nelichotivě.
Já jsem tedy ten pořad zaznamenal až se zpožděním a dokoukal předchozí díly na netu ( což je mimochodem velký klad tohoto pořadu, že jej možno shlédnout i na netu, když nestihnete TV).
Mě ten pořad tedy pohodově překvapil, narozdíl od zmiňovaného Bikesalonu zde netestuji jen horske biky ale cyklodopravu všeho druhu, což je přesně můj šálek kávy. Populární forma ala Autosalon mě naopak velmi oslovila, je to skvěla oddechovka, u níž se dozvíte kostru i zajímavosti problematiky. Detaily si každý pak může nastudovat sám na netu. Za mě zatím palec nahoru, uvidíme, jak se to dal bude odvíjet.