Moje cyklistika-biková (jinou ani neprovozuji) se vyvíjela od prvotních začátků se šílenou výbavou, přes postupné navyšování ujetých kilometrů, amatérské bikové maratony až k poznání, že CESTA JE CÍL.A tak mimo ježdění s partou si „ordinuju" jedno až x denní bikové „laufy". Během covidového jara…
Napsáno "svižně", s tím, že i cesta může být cíl souhlasím. Jen mě zarazilo to "odejití" obou brzd na necelých třech stech kilometrech. Nikdy jsem hydry neměl, myslel jsem, že jsou trvanlivější, než klasika. A pak ty stejné nastoupané metry ve středu i ve čtvrtek. Celkový součet to sice uvede na správnou míru, ale třeba by stálo za to, to u čtvrtka opravit, aby to sedělo i v textu. Jinak se budu těšit na pokračování, i když sám dávám přednost silnici :-)
Když si brzd nevšimneš jak je rok dlouhý, tak se může stát, že brzda zatuhne a nebrzdí. Jinak slušné hydry vydrží neskutečně hodně.
Abych vysvětlil ty brzdy: zadní byla zavzdušněná, asi po přepavě na ležato v autě???!!, později (po týdnu) se mi to stalo ještě jednou, aniž by na nějaký problém příšel mechanik a nikdy před tím a nikdy potom. Přední brzda měla hodně projeté destičky a i proto jsem sebou vezl nové a i vlivem většího zatížení brzd díky báglu na kole to prostě destičky nevydržely