Jaký držák na kolo do garáže? Za rámovou trubku, za pedál nebo znáte nějaké závěsné zařízení na kladku ke stropu? Poraďte! A jaké s tím máte zkušenosti...? Předem díky a AHOJ !
Sám také tápu, rád bych měl možnost si zavěsit 2-3 kola naplocho na strop v komoře, ideálně třeba přes nějaký kladkový systém. Pokud bys na něco narazil, tak dej určitě vědět. Diky.
http://www.lifesport.cz/produkt-detail.php?id=840
...zkusenost s tim zatim bohuzel nemam.
Držák za pedál uspoří více místa než držák za rámovou trubku.
Mám celkem malou garáž a kola pověšená pod stropem na hácích za horní rámovou trubku. Kolo visí svisle a otevřenýma dveřma z auta můžu do kol (přehazky, pedálů, ...) praštit, což mě vadí zejména s ohledem na to auto. Při zavěšení za pedál visí kolo šikmo a opírá se koly o stěnu, což uspoří alespoň takových 20-30 cm na šířce místnosti. Dřív mě to nenapadlo, teď bych už volil závěs za pedál, i když zase zablácená kola asi dost mažou stěnu.
No mě v servisu říkali, že to ty pedály i ničí, tak nevim..
Já používám už léta osvědčený způsob zavěšení za přední kolo. Kolo pak vlastně \\\"stojí\\\" na zdi. Mám takhle vedle sebe pověšena čtyři kola a každý si ho může sám sundat a ostatní mu nevadí. Kola také zabírají nejméně místa. Pokud budeš mít zájem, pošlu fotku a nebo nějaký plánek.
Ahoj, mohla bych poprosit o foto, případně kde je možnos zakoupit držák na kolo? Díky
Elo,Kontakty
LIFEsport, s.r.o.
Výhradní zástupce zn. KETTLER a ROYAL GARDEN v České republice
Centrála
Husovo náměstí 14
253 01 Hostivice
okr. Praha-západ
Obchod tel: + 420 220 982 503
fax: + 420 220 982 116
mobil: + 420 605 226 688
email: [email protected]
Servis
tel: + 420 465 530 471
mobil: + 420 604 416 823
mobil: + 420 603 192 083
Expedice
tel: + 420 220 982 503
fax: + 420 220 982 116
Ja mám na stene vo výške asi 1,2 m vedenú trubku (šlo by to aj s uholníkom širokým tak 5 cm) a pri strope mám zase ukotvený hák, ktorý som trocha na konci vypolstroval. Bicykel položím na tú trubku a zaistím hákom. Pedál pri stene je otočený hore. Takto je bicykel šíkmo opretý kolesami o stenu a nezavazia pri pohybe v garáži.
Jo a jinak mám na chodbě pedalsport na rám....