Ahoj,
na konci května budeme mít s přítelkou svatbu a jak už se to dělává, tak bychom si chtěli udělat pár fotek na dvojkole a poté i 2-3 denní nenáročný cyklovýlet. Jenže jsme oba lehokolisti, takže by bylo samozřejmě nejlepší půjčit si lehací dvojkolo. Už jsem psal do AZUBU, ale tam momentálně nemají TWIN k zapůjčení a ani to nemají v plánu. Pokud by se mezi vámi našel někdo, kdo tohle kolo vlastní a za nějakou domluvenou úplatu by byl ochotný ho na pár dní zapůjčit, byli bychom moc rádi.
Honza a Eva
A nevadí že bude nevěstě podvlávat sukně?
Jestli by nebyl lepší nějaký back-to-back tandem...
Kolik dáš?
:)
Na focení budeme muset holt být po větru a jet pomalu. Doufám, že pak už v šatech jezdit nebude :-) Už jsem dostal nabídku z Olomouce, tak uvidím, jak to dopadne - když tak ještě napíšu. Díky
však nemusí bejt na vostro, ne?
Ahoj,
že jsem tak smělý - uspěli jste s výpůjčkou kola?
Svatbu s paní přes dva závazky zatím neplánuju, ale utužit vztah výletem na twinu bych rád a vypůjčit oficiální cestou nelze..
Díky,
Roman
Slíbil jsem zapůjčit náš Twin, snad se to podaří i zrealizovat, nicméně je to kvůli tomu mimořádnému důvodu, jinak kolo nikomu nepůjčujeme, tedy kromě krátkého svezení na srazech a podobně.
Jezdíme na tandemu často a rádi a navíc víme, že při špatné spolupráci není problém spadnout a kolo poškodit, takže nechceme o našeho miláčka přijít, nebo ho mít poškozeného.
Pokud někdo zvažuje, že by třeba Twin chtěl a rád by si to zkusil, asi není problém nás navštívit a můžeme se někam projet, ale půjčit ho např. na celý den a bez dozoru, to je už věc velké důvěry nebo alespoň opravdu mimořádného důvodu.