Termín: 19.12.2020
Místo: Praha, Západní příPraží
Dotazy se množí, tak jsem se nakonec nechala zlákat na vypsání tradičního Nepetche (již XVII.) aneb kdo nepeče, jede na kole.
TERMÍN: sobota 19. 12. 2020
SRAZ: v 10:15 u výstupu ze stanice metra Zličín. Výstup je tam jen jeden. Hodina je zvolena s ohledem na fakt, že pro některé je to "druhá strana…
úplně opačný konec Prahy brr... A navíc bych měl jít v pátek do hospody, jestli ještě budou fungovat. Tak to asi neklapne.
Zase máš možnost poznat jiné končiny. Nejen na tvém konci je pěkně :o)))
Hurá hurá... konečně světlo na konci nekonečné fronty pacientů
Já tam jezdím do práce.. tedy občas... a pak jsem tam byl na čundru u mlejnů a tak, kde to za něco stojí (okolí Ořechu) :)
Do 19. je daleko, ale pokud to jen trochu půjde, přejedu Prahu s karamelovými úlky.
Jééé... na Nepeteche mám daleko, ale nebyl by recept? Úly dělám jen ořechové, ale po čemkoli karamelovém se mi v rodině můžou utlouct.
Úlky jsou "klasické", 200g piškotů, 120g másla, dvě lžíce kakaa a tři lžíce rumu. Jen místo běžné náplně koupím kondenzované karamelové Salko. Loni se mně pro velkou hustotu špatně plnilo, tak ho letos naředím rumem.
Aha, díky. Tohle by asi v konkurenci ostatního cukroví neobstálo, ale zkusím někdy mimo Vánoce.
No tak to si tedy na hodně velkém omylu.
To salko se úžasně prolne s kakaovou hmotou a je to naprosto skvělé.
Garantuji ti, že naopak ostatní cukroví v konkurenci neobstojí proti drakovým úlkům.
Já jsem teda úlky letos dělat nechtěla, ale teď jsem se zviklala :o)))
A někteří nejsou z Prahy. A vybrala jsi zprávny konec Prahy. Tak uvidime zda s Jiřulí dojedeme?!
Tý jo, co je to zprávny? A já, i přes ta opatření proti nákaze, konec Prahy ještě nevidím.
ale do tepla domova to máš od vlaku o hodně blíž, než já, ale těším se. snad naše skupinka projde PSEm
Zásadní otázka: "Kde je na trase či po trase naplánována občerstvovna?"
Počítám, že bych mohla přijet kolmo ze Strašecí, jezdívala jsem touto trasou do Prahy do práce a zpět bych si objednala rodinné TAXI. Uvidíme co COVID a počasí, ale moc ráda bych to dala.
Bu
No...
Pokud by byl otevřený kiosek na hrázi v Sobíně, pak bychom se stavili tam. Stav chci zjistit cestou na Hájek.
Další možnost je pak restaurace u Břevského rybníka. Je to nějaké sport centrum či co. Je to hned na kraji Břví, když se jede od Sobína.
Vše ale záleží také na tom, jak bude štěkat PES. Jestli zase hospody zavřou, tak je holt vymalováno...
A proč se přetěžovat? Stačí ta s rumem.
A je to jasne PES opet zavrel restaurace,takze pokud nebude okno na hrazi,tak nam termosky přijdou vhod.a jestli nas bude vic nez 6 nebudeme se k te druhe skupine hladit :-)
Obávám se, že padnou do režimu "restaurace".
Ještě mě napadla taková hovadina...sfrčet to do Radotína..... když nebude tma.... kdo se přidá????Trasa z Praha-Zličín do Praha-Zličín
https://mapy.cz/s/gonahubeza
Budeme muset slapat,abychom to stihli za svetla.taky u posledniho Kelta maji urcite otevreno.ja se planuju priblizit metrem a nazpet taky a podle casu mozna dojedu do Modran ke kinu a necham se odvezet.
Nebojte, společná trasa není dlouhá. Doma budete určitě ještě za světla.
Ale kvůli těm různým omezením to chce s sebou nejen lahvičku, ale i soukromé panáčky, aby to nebylo jako v Techtle Mechtle.
Teď na ta opatření koukám.
Njn, když nás bude víc než šest, tak holt uděláme dvě skupiny co náááááhodou jedou stejným směrem :o)))
Hospoda se ale škrtá. Jestli potkáme nějaké okýnko, těžko říct. Zkrátka žvanec sebou.
A teď už jen zbývá, aby se rosničky nezbláznily a nešouply nám na sobotu déšť.
Bude nás víc, než bys řekl šest.....
A to mi dnes vytrhli sedmičku, ale úsměv je pořád stejný, jen mouchy to mají těžší....
Bude nás víc, nebudeme se bát covida nic... :o)))
Protože chcípnem zimou a vyčerpáním dřív, než nás Covid dostihne????
Jo tak to se může stát snadno, páč se nebude kde ohřát.
A co takhle sehnat s sebou někoho čtyřprocentního, průběžně by nás mohl přihřívat. No, pokud to není nakažlivé.
Vemte sebou nějakýho revolucionáře nebo pyromana.. a když bude nejhůř, zapalte ho. Kdo chce zapalovat, musí sám hořet.
Sice je počasí nic moc, ale zásadně nemrzne (i když tohle je asi horší než kdyby mrzlo), neprší, a tak zítra vše platí.
V 10:15 se na vás těším u metra na Zličíně.
POZOR - nezapomeňte nejen na cukroví, ale i na nějakou tu skývu do kapsáře a pití. Hospoda nebude, uvidíme, jestli se nám zadaří alespoň "okénko".
Jsem doma v teple.
Bylo to příjemné, bylo to svižné, cukroví bylo výborné a dalo to přesně 20 společných kilometrů.
Jo a sešlo se nás přesně 6, slovy ŠEST. Když nám to tak nařídili, tak nás ani víc být nemohlo, to dá přece rozum :o)))
A kdo by na fotce nááááhodou viděl lidí víc, ten by si měl zajít na oční nebo vystřízlivět :o)))
Ostatně, kdo správně počítá, tak nás na fotce napočítal jen PĚT, protože někteří se nestihli k focení přidružit :o)))
Děkuji všem za účast a jdu péct vánočku :o)))
Taky už jsem doma v teple. Návrat srabácky vlakem, i tak to bylo (s dojezdem na start) 66 km. Díky za organizaci a všem za příjemnou společnost.
Gratulace :) já si kroužil ca 3 hodiny tady na východě a bez možnosti se někde ohřát to v týhle teplotě stojí za pytel... jinak kdyby byly otevřený hospody, tak by tu byla docela pěkná trasa po okreskách.. dojezd a start na vlaku :)
Mno... My zcela nečekaně na Hájku narazili na otevřený "cykloservis", kde bylo možné se rovněž občerstvit. Vaří tam kávu, čaj a k tomu něco sladkého. Někteří dortíkem nepohrdli, ačkoli náš stůl byl bohatý :o)))
Hospody musí být zavřené, ale cykloservis může být klidně otevřený :o)))
Býval tu Bajk azyl. Teď je tu asi nový provozovatel a poskytuje cykloslužby i o víkendu. Nám ale bodlo to občerstvení a WC.
Uvnitř sice bylo krásně teploučku, my si raději kávu a čaj vypili venku.
Pěkný :) já jel jen nepohostinnou studenou krajinou zavřených hospod... stavět na benzínce se mi nechtělo...
Ahoj, díky za krásný den všem.
Posílám odkaz na pár fotek.
https://photos.app.goo.gl/ykCUPScGcypFQ4NGA
Také jsem dorazila OK, něco přes 40 km, neměřila jsem to. V Unhošti mi jeden běžec doporučil modrou turistickou, tak jsem objevila novou trasu, kam se ráda za teplejšího počasí ještě vrátím na průzkum.
Škoda, že se mi vybila baterie v MT, přidala bych pár fotek.
https://mapy.cz/zakladni?planovani-trasy&x...
Já šestý v pořadí Ti Radko děkuji za hezkou trasu a všem za príma partu a vánoční tuhou i tekutou náladu.....
Pár fotek je na známé adrese:
https://bican.rajce.idnes.cz/Nepetche_XVII....
Ahoj, děkujeme Radce za organizaci a všem ostatním za účast v hojném počtu. Posíláme odkaz na fotky. Petr a Jiřule.
https://drdy.rajce.idnes.cz/Nepetche_19.12.2020/
Vy máte také prima tradici, ale ta u státních hranic se mi líbí víc :-)
Já to změřil na 71km. Překvapilo mně, kolik se nás sešlo. Už dlouho jsem takhle neprojížděl celou Prahu, bylo to úplně v klidu, téměř bez aut, to bylo tím zakufrováním (na Strahov nikdo nejel). Ale i Plzeňská "šla". Nakonec to byla krásná projížďka i když jsem si ji zkrátil. Dík organizátorkám i všem, co přijeli. A na závěr i omluva tomu, koho jsem "vybrzdil" při sbírání reflexního kotoučku, ale nemohl jsem ho tam nechat :-)
Fotky od Rudy https://50plus.rajce.idnes.cz/Nepetche_-...
Pár mých fotek
https://vrstevnice.rajce.idnes.cz/20201219...