Dobrý den Všem,
prosím Vás o nasměrování, poptávám úpravu na ocelovém rámu mat.Cr-Mo 4130 - cestovní kolo. Jedná se o navářky pro bowdeny a pivoty/čepy pro v-brake atd. Nemáte osobní zkušenost kde lze uvedené úpravy poptat. Děkuji Vám
[email protected]
Cyklo Bareš z Brandejsa, nebo Štěrba Praha.
Netuším co to máš za rám, proto jen obecné varování z vlastní špatné zkušenosti - ne každý rám počítá s možností použití V brzd. Návarky přidělat většinou jdou, ale rám, vidlice se pak kroutí, roztahují se, nebrzdí to. Nepomohlo ani přidání podkov.
Omlouvám se že neporadím, jen názor - pokud ti jde o cestovní kolo ve smyslu jízdy na těžko a daleko, dle mého by bylo lepší to vzít pěkně od podlahy a koupit nový ocelový rám od ub.bike, nemá chybu!
Jsou na něm všechny návarky, které si umíš představit a od podobných starostí budeš mít navždycky pokoj. Já od nich koupil alespoň tu přední vidli :-)
https://www.kilometry.cz/kategorie/komponenty...
Zajímavý krám, díky.
Jo, například brzdové páčky s aretací už mám taky objednané a odpruženou sedlovku taky.
A uvažuju i o dynamovém náboji, prtoe asi koupím tu novou Montanu, a ta bude dost žrát baterky, pokud budu chtít využít její potenciál, fotit s ní apod.
Ahoj.
Nechal jsem si dělat podobnou úpravu u člověka z Příbramska a byl jsem s dílem spokojený. Posílám kontakt formou osobní zprávy.