Zdravím všechny účastníky podzimního Nakoláckého srazu. Dostalo se mi té cti, že budu na srazu zajišťovat točené pivo. Neumím ale odhadnout množství. Tak vás oslovuji, zkuste se zamyslet nad vlastní spotřebou. Jasně, není to jednoduché, ale aspoň zhruba. A dejte mi zprávu sem nebo do vzkazů. Po konzultaci se StejdouFidem to odhadujeme na dva 50litrové soudky.
Co se týká značky a síly moku, navrhuju světlou jedenáctku Bernard. Po desítce budeme v noci courat, po dvanáctce druhý den těžce šlapat. Jo a ten Bernard vůbec být nemusí, může to být i od jiného výrobce.
Po čtyřech pivech už lezu po čtyřech. Po pátém bych se musela opírat i o čelo. :-D Tož tak, 4-5 max. :-))
Na celý sraz?!? Takže první večer popiješ a pak se 3 dny budeš opírat :o)))
Já vím, že to vypadá zhovadile, ale myslela jsem 4-5 za večer. Tolik jich asi za večer nezvládnu, ale rezerva musí být. :-)
Raději to hned vynásob, abys nedopadla jak Cimrman na severním pólu :o)))
Ne! To číslo vypadá strašlivě! Bude se pít tři večery. Násobení nechám Mildovi. :-D
Na mě raději násobení nenechávej. Ve hře Dobytí severního pólu jsem hrál Frištenského :-) Takže, abychom měli jasno, odhad uvádět na celý sraz.
A pokud to číslo někoho vyděsí, nemusí ho uvádět veřejně tady, ale pěkně tajně mi dát odhad do zprávy :-) V tomto případě zaručuji diskrétnost.
Muzes si dat jedno hned po snidani
Ale no tak. Dáma přece před obědem nepije. :-D
Bernarda 11 chválím. To můžu. :-D
Množství se těžko tipuje. Nejpíš +/- 12 kousků.
Já ti sem dám něco z Jihomoravského slehu.
Něco statistiky: max počet lehopovalečů a špičatých cyklistů byl v so a to 44 ks, ubytovaných aspoň na jednu noc 30 + děti a zvířata (tím nemyslím Mecha), u ohňa se vypilo 360 šviháků (12°), 10 až ? litrů vína, několik litrů ohnivé vody a 40 litrů kofole.
To je sice pěkné, ale v odhadu mi to nijak nepomůže. To je stejné, jako když se tu prezentuje Brahma se šesti kousky, když ani na sraz nejede.
když si vzpomenu na pivní zahrádku o jarním opožděném srazu u některých nepovalečů, tak možná i povaleče překonali :-)
ale vážně, taky jsme s Lenkou počítaly, že 4 piva na den a osobu by mělo stačit
Takže:
4 pivo x 3 večery (pá so ne) x počet (bez dětí a nepičů piva)
A k vypočtenému výsledku "zralá úvaha" a zaokrouhlit :-D
Nezávidím ti to
V této souvislosti hlásím, že jsem plnohodnotný nepič piva.
Tedy moje spotřeba na celý cyklosraz bude nula piv.
Dodávám - aby to bylo genderově správné:
Jsem plnohodnotná NEPIČKA piva :-D
(O pičkách se nebudu vyjadřovat) :-D :-D
Dobře, pak jen prosím týden předem o celkový počet účastníků.
Kdyby bylo nejhúř a pivo došlo, tak se ti složíme na benzín.
http://www.napojekapitan.cz/
Otevřeno i SO,NE a svátky.
4.6. - 7.6.20 čili někteří přijeli už ve čtvrtek odpoledne a odjíždělo se v neděli dopoledne.
Z nás tak 7 piv na večer (na rodinu), tedy 21 piv za 3 večery (naštěstí jsme v haranténě procvičovali násobilku):-)
Pro info - když jsme vezli pivo na sraz co organizovala Radka (tak 5 let zpátky), vezli jsme 2 velké sudy. Takže váš odhad (se strejdou) tak zhruba souhlasí.
Taky si myslím že 4ks na osobu a den je OK. Když si někdo nedá jiný to rád dopije. Pivo většinou nezbude :-) častěji dochází předčasně.
Dle Bartxova výpočtu svých 12piv přenechám žíznivým
To já taky. Pokud budou večery s kytarou, budu pít jen Božkov tradiční :-)
Na večery s kytarou se obzvláště těším, na ukulele již umím možná 8 akordů bez taháku :-)
Bezva, dvě kytary a ukulele - to už budem vlastně malá kapela :-)
... zaplatíte DPH ...
Houby DPH, autorská práva se platí :-p . Takže je třeba písně podat tak, aby je ani autor (radši) nepoznal :-)
Tak to je čkoda,že neuslyším NaKoláckou country,snad nekdy příčtě
nová informace k pivu na srazu. bylo mi nabídnuto, že je možnost piva v místě kempu. Tak jsem tu nabídku přijala a Milda bude bez starostí, souhlasil.
točit by se mělo Svijany 11
tak snad se pivařům zavděčím a vzhledem k situaci už nás doufám nic zásadního nepotká.
HMS