Napište prosím Vaše zkušenosti letošního roku z Valtic a okolí na Břeclavsku. Mám tam půl roku zamluven apartmánek a jedem tam s rodinou na kola. Mám ale docela obavu z komárů :-( nevíte někdo, jak to tam opravdu vypadá? díkes :-)
Je to v pohode, akurat nesmies zastavovat..:-) Ale nie, je to uplne v pohode. Na lukach je sice este stale stojaca voda (miestami), ale komare sa (minimalne cez den) skryvaju. Viac ma hnevali ovady. Bol som teraz v sobotu na sutoku Dyje a Moravy a cez Pohansko a Lanzhot som sa motal spat domov do Holica
Díky .-), tak přes den s Offem na kole a za tmy s vínem ve sklípku :-)
Hezky sis to naplánoval...
Jsem z Valtic a taky kolař:-). Komáři tady jsou každý rok a nemám pocit, že by jich bylo letos více. Ale možná už jsme na ně zvyklí. V každém případě přeji hezký pobyt.
Nedávno tady kdosi doporučoval zobnout obden B vitamín, to prý různou havěť odpuzuje.
raději denně- ráno prášek, večer v pivu
Byli jsme tam minulý týden a celkem v pohodě.V lužních lesích není radno moc zastavovat na stinných místech. Jinak Lednicko-valtický areál v pohodě.Máš-li zájem o trochu inspirace tak o tomto výletu jsem cosi napsal do http://yarisk.blog.cz