Potřeboval bych nahradit kolečko PAS senzoru,které nemá univerzální tvar a způsob uchycení.Má přírubu s třemi špičatými šroubky,které ho drží na zadním nábojovém motoru a otáčí se tedy spolu se zadním kolem.Senzor tedy podle všeho snímá rychlost jízdy.Kolečko už je celé ztvrdlé a popraskané.Sice jsem se ho snažil slepit vteřinovým lepidlem,ale zázraky nečekám.Nic podobného nemohu nikde najít.Existuje vůbec ještě něco takového,nebo neměl by někdo nějaký nápad,jak to nahradit?
Ještě jeden poznatek k tomu.Zjistil jsem,že kolo funguje i bez zapojení tohoto snímače.Nezkoušel jsem jak bez něj jezdí,ale elektropohon funguje.Na pravé straně je druhý PAS senzor,který snímá otáčení kazety a spouští motor.Nějak se mi nechce věřit,že by to bylo takhle jednoduché,že by jeden PAS senzor,který je místo na ose pedálů na ose kazety a otáčí se tedy vyšší rychlostí než na pedálech a tedy i přesněji dávkuje hnací sílu,včetně bezproblémového rozjezdu do kopce,sloužil k iniciaci pohonu,zatímco druhý senzor na levé straně,který snímá pouze otáčení zadního kola,tam v podstatě nemusel být,že by pouhé jeho odstranění řešilo to,nad čím tady spousta lidí přemýšlí,totiž omezení rychlosti elektropohonu.Má někdo s takovým systémem nějakou zkušenost?