Super rifle měly kapsy se zipama?!?
Se "zoubkama" pamatuji jen "páče".
Ale je fakt, že když ty si nosil rifle, já ještě byla na houbách :o)))
Jo, mám. Původně patřily mýmu tátovi, sehnal je - asi z Tuzexu - někdy v roce cca 1965, bylo mi tak šest roků. Táta už není, kalhoty jsem si nechal - jsou naprosto jako nové, ale nenosím je, džíny jsem definitivně opustil před 20 rokama.
Už půlstoletí ne. Jednou jsem si je v teplickým tuzu koupil bez možnosti si je vyzkoušet (fronta plná protestantů - ať prej nezdržuju). Takže od tý doby s jeans konec. Až po převratu zase. A poslední dobou chodím v tomhle.
Co jsi také chtěl na riflích zkoušet? Změřil ses v pase a délka se stejně zakládala až doma podle reality. Nejdříve se hodily do horké vody, aby se na délku srazily, že ano?
Od roku 1966 je mám v šatníku dodnes a nosím je.
To se ti za čtyřiapadesát let fakt vůbec nezměnila postava ? Mě teda dítě zkazilo figuru a rifle z dvaceti jár bych nenatáh. Nějaké pytloidní manžestráky možná jo, ale právě rifle asi těžko.
Jistě vtipný postřeh a speciálně pro tebe tedy doplním - "že je mám v šatníku" neznamená, že ty původní. :-)
Byly to Lewisky, vydržely neskutečně dlouho a ještě nedávno jsem je používal jako hadr při péči o kola.
Opět doplním - rozstřihané, nikoliv vcelku!
Jo takhle, tak to jo. Že by tam mohly být i ty původní není zase vyloučené. Móda se krapet měnila a mohly se z pravidelného nosení odložit ještě před dodrbáním. Z některých vcelku zánovních jsem takhle "vyrostl" a likvidoval jsem je až po mnoha a mnoha letech při stěhování.