a zase jedna...
Že ti to neni trapný....
... byl´s tam? Ač se obvykle s tvými názory ztotožňuji, zdá se mi, že tvůj dnešní příspěvek není podložen zkušeností ...
Zakare, co je na tom špatného. Vždyť je zde spousta dotazů na téma nejlepší ceny ať již kol, komponentů, oblečení..... a kdo ví tak poradí ve kterém krámu nakoupil výhodně. Takže jaký je rozdíl mezi dotazem a upozorněním?
A když to někomu usnadní výběr prodejny tak proč né.
Pokud se to týká konkrétní věci v konkrétní diskuzi, sháním to a to - maj to tam a tam, tak je to něco jiného. Na mě toto působí jako reklama, za kterou tady ostatní platěj. Tato informace je pro mě signálem zmíněnou prodejnu u Kulicha nikdy nenavštívit a poinformovat známé. pokud to autor tak nemyslel, smůla, medvědí služba. Skóre -7 zákazníků. Tečka.
A pokud zde někdo vychválí tvůj oblíbený cykloshop, přestaneš tam ty i tvoji přátelé chodit? Jsi opravdu tak zásadový?
O zásadovost tady nejde. Tak sem asi moc citlivej na reklamu, uznávám a nakonec proč ne, tak tu budem psát příspěvky o tom, jak u XY maj o 10% levnější cyklosrencle + kolo zdarma, je vidět, že sem jedinej komu to vadí tak z toho pro sebe vyvodim důsledky a zařídim se podle toho. Slibuju.
P.S.Mimochodem, zkus se zeptat těch co tady maj zeaplacený banery, co oni na to.
Rozdávaj všechno zadara? Nebo je tam extra výběr?
Jestli tam je jenom levně, tak to není nic neobvyklého. Dneska každej prodejce nabízí nějakou tu slevu, například modely z minulé nebo předminulé sezony, když už nic jiného. Většinou se stačí zeptat.
Do Slaného to mám cca 120Km a potřebuju lanko na přesmykač - no zvážím to ... :-)))))