Možná pro někoho triviálnost, ale já nevím zda má být šroub v hlav. složení A head utažený silně, nebo je tam třeba nechat mírnou vůli.Myslím tím ten šroub co je prostě nahoře. Něco mi za jízdy \"jakoby zvoní\" a tak pátrám. Asi to není ono, ale při tom jsem narazil na ten šroub. Díky za radu.
Nemá být silně. On spíš jen drží tu krytku, "silně" má být utažený představec.
Pár tipů ohledně vrzání, skřípání, cinkání, rachtání, pískání a jakoby zvonění: http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=670...
Měl by být utažen tak akorát. Prostě když se ti hlava povolí a začne mít mírný vakl (třeba po pár set km u nového kola), tak je třeba povolit šroub(y) představce, utáhnout šroub hlavy (žádná extrémní sila, u AHead setu to je většinou nic-nic-nic-stop a utaženo) a pak zase pořádně utáhnout představec.
Předpokládám, že máš na mysli šroub tzv. ježka. Tímto šroubem se seřizuje vůle ložisek hlav.složení a to tak, že při uvolněném představci se seřídí vůle ložisek dotahováním onoho šroubu a následně se přitáhnou šrouby představce. Dej si jen pozor na to aby jsi měl dostatečně zkrácenou trubku vidlice (o cca 3 mm ). Trubka vidlice musí být zapuštěná v představci, jinak spolehlivě prolomíš horní část ježka.