Termín: 25.06.2020
Místo: Hranice, ATC Hranice
Nastal čas upřesnit termín odloženého NaKoláckého srazu - ten se uskuteční společně s Moravskoslezským slehem lehokol v jeho tradičním termínu 25.6-28.6. 2020 v ATC Hranice. NaKolácký sraz tu sice před třinácti roky už byl,ale z tehdejších účastníků jsme zůstali jen Radka s já.
Další info budu…
A já!
Tož na Tebe jsem si vzpomněl až před chvílí.
A ještě Zdeněk 42
Ja taky ;)
Ja taky i s mladým))
Fakt?!?
Já se snad i začnu těšit :o)))
Počkej - oni nepíšou, že přijedou, jenom že tam byli :-)
Aha, tak zpět...
Už je asi čas jít spát :o)))
Ale je fakt, že nemluva tam tehdy byl vlastně prvně.
A přivezl houbovou tlačenku.
Pravda. Já si něco o tlačence pamatovala, ale že byla i houbová, to jsem vytěsnila.
Já si pamatovala jen skořicové šneky od Švestky.
A že jsem ke kafi dostala zkažené mlíčko...
Tak mi to nedalo a vytáhla jsem vše o minulém srazu v Hranicích v roce 2007 http://www.vrstevnice.com/akce/2007/09zari...
Tehdy jsem ještě nedělala FBI, takže kdo neví, jestli tam byl, musí se najít :o)))
Pravda, některé odkazy již nejsou funkční, ale to je holt daň době elektronické - lidé a s nimi www odkazy přicházejí a odcházejí :o)))
V Hranicích pamatuju dva srazy, na kterých jsem byl - na tom nákoláckém 2007 asi hodně nenápadně, o lehokole jsem ještě asi ani neuvažoval, ale od toho podzimu už mě začínalo pomalu nahlodávat.
Vzal jsem s sebou tenkrát i tátu a chvíli pobyl i Filip, nevlastní skorobratranec.
Táta měl zrovna tenkrát v Hranicích bundu, co mi připadala hrozná - on mi ji pak dal a doteď ji používám.
Že letos něco opravdu bude, uvěřím až tak týden před tím. Zatím jsem v klidu.
No vidíš, ty si tak nenápadnej, že jsme na tebe docela zapomněli :o)))
Víš že už si vůbec nepamatuji, že by si někdy jezdil na zábradlí?!?
Byl tam ještě i mira.I a Kominík - z těch, co se tu stále objevují.
A to já si zase pamatuju.... myslím, že tu Radek snad nedávno i psal, že to kolo má dodneška.
GT Nomad LTD, není-liž pravda?
Ano, pořád udržuju funkční, dokud rám drží.
Na leháči jsem poprvé přifrčel až na jaře 2010.
Jen tak mimochodem, Radku, pamatuješ si, jakej to kolo je ročník?
Já mám toho Nomada Ultra 2006 a taky tu a tam docela pečlivě prohlídnu rám... no, zatím drží, ťuk, ťuk, ťuk...:). To tvoje je asi ještě o něco starší, že jo?
Je to 2004, kromě rámu má původní řídítka, představec s celým hlavovým složením, blatníky, brzdové páčky, zadní brzdu a přesmykač. Ještě nosič, ten ale už prasknul a je opravený, aby ještě něco vydržel.
Radek, ač se nezdá, už je živý inventář.:-)
To já, v tu dobu, o vás neměla ani tucha.
Doufám, že s květnem skončí i pracovní nouzový režim a dostanu dovolenou. Jinak bych měla zrovna pracovních 9 dní a v nich 6 směn dvanáctek + 12 hodin cestování vlakem. Ale pak sladkých 9 dní flákárny. :-) Právě se do příštího pátku flákám. Tak snad to klapne a dojedu. :-)
My s Lenkou tam taky byly a netekla nam v chaticce voda a tak jsem se chodila sprchovat do vedlejsi chatky.a tsnkrat se nesmel pridavat alkohol
Iož a nebylo to v Nivnici,když jsi se sprchovala v naší chatce a nechtěla jsi si nechat umýt záda.(ale erotický zážitek to byl) V Hranících sprchy v chatkách nejsou.
Jj, ten já myslím.....no ale zřejmě se to dělo mnohem dříve
Nojo mas pravdu v Nivnici netekla voda.v Hranicich jsem byla jen na lehosrazu.jeste,ze tu jsou pametnici
Že ty se kamarádíš s nějakým tím němcem.:-))
tomu nerozumím žádného neznám
Nechci být protivný, ale opravdu neznáš, nebo si to jen nepamatuješ??? :-))
Asi fakt nepamatuju.nejaka napoveda:-)
Tož posunu vlákno do popředí,neb od zítřka budu týden polehávat na tříkolce,tak nastíním trasy:
pátek - k prameni Odry osvedčená skoro pohodová trasa přes Olšovec,Potštát,Kozlov,pramen Odry,Výkleky Veselíčko,Osek nad Bečvou,a pak už po cyklostezce Bečva zpět do Hranic
sobota - Teplice nad Bečvou,Ústí,Skalička,Kelč,krajem Valšovic nabereme směr Helfštýn ( pro Radku na Helftýn pojedeme z kopce tak jako na Landštejn)Loučka,Pavlovice,Sušice,Jindřichov, a opet k Bečvě a proti proudu.
Zbývá mi ověřit jeden úsek pod Helfštýnem jak je průjezný na tříkolce, Na trasz bude třeba vzít trochu zásob,neb hospody budou vždy až v poslední třetině.Pohodový bufet na Potštátě nefuhguje,na Helftýně bude nával,neb se počítá,že v této dobe se hrad otevře plně po třech letech oprav.
Pojede se přes Týn nad Bečvou?!?
Joo.
Na připomínku Jurimíra - srazy se konají na novém místě v Chatě Pod Věží v Radíkově u Olomouce - info v novém vlákně.
Info tady https://www.nakole.cz/diskuse/28739-slocene...