Ahoj premyslim nad koupi noveho kola,ale nejak nejsem schopen se rozhodnout zda kros ci horak na oboji pada vyber na Madison.Muzete me nejak poradit?Dik
Jo, můžeme. Nahoře na stránce použij kolonku "hledat" a zkus si pročíst těch pár tuctů vášnivých i věcných debat na toto téma. Je toho dost, co můžeš vzít v úvahu, chceš-li se tím zabývat.
Záleží to totiž na tom, jestli chceš krosové kolo či horské. :')))
No me slo o to ktere co umi a ktere je k cemu dobre a na jaky teren.dik
No tak to ti Zofka poradil dobre!
Horské kolo umí všechno a je dobré na vše - samozřejmě pokud nechceš trhat rychlostní rekordy na hladkém asfaltu silnic I.třídy.
Kolo krosové má určitá omezení co se terénu týká, ale pravdou je, že na něm budeš v hospodě o 5 minut dřív než já na horákovi, takže jestli ti to za to stojí.....
Já vím, vzal jsem to trochu s nadhledem, protože tohle téma už tu bylo mockrát, každý si hájí to svoje a správně ti tady radí, aby jsi si ty diskuze našel a prostudoval.
Jeste bych dodal, ze nejvetsi nevyhoda crosse je mensi dostupnist vyce komponent. Na horaka sezenes pevnou, pruzinovou, olejovou ci vzduchovou vidlici.
Ale na crosse mas dost omezenej vyber.
Ale oboji ma sve +/- , zalezi co chces a budes chtit. Ale ac mam crosse a nebyla to spatna koupe, uz bych si ho dnes nekupoval. Ale tech prvnich 8 let jsme nemel zadnej duvod ke zmene. Ten jeden ci dva prejezdy mensiho terenku sly.
Ale ted, jezdeni po Praze a stake vice na lesni cesty, koreny apod uz neni ono.