Termín: 04.06.2020
Místo: Hodonín, Oáza
Jihomoravský sleh 2020
Jihomoravský sleh 2020
Termín: 04.06.2019, 16:00h - 07.06.2020, 20:00h
Místo: Hodonín
Jihomoravský sraz lehokol a přátel cyklistiky všeobecně, pořádá Jimi a Juua ze záštitou LSH Racing Hodonín.
Místo srazu je v Hodoníně, ubytování v prostorách Oázy Hodonín. Společná…
No a hned tu máme partu na slezinu.
A musí se účastníci účastnit na lehokole? Já jen netuším, zda se mi to moje podaří do té doby zprovoznit. Bo mám poruchu na přední nápravě (příliš velká vůle v uložení).
Blbější dotaz nemáš? Srazy lehokol nejsou o kolech, ale o lidech. Klidně třeba na kolobce. Je to sice jen můj názor, ale určitě ho nemám sám.
:) Promiň.... :)
Příště vymyslím něco chytřejšího.....? :)
Nebo ode mě zkusíš Fightera, bude volný
Děkuji za nabídky, přátelé.
Mám ještě GT, které jsem před měsícem zprovoznil novýmy komponenty.
Pomalu si začínám zvykat na bolest pozadí, mravenčení v popředí a vítr když se do mě opře.
A doufám že, plánovanou 80km. cestu v pátek zvládnu. Protože tak daleko jsem na zábradlí ještě nikdy nejel.
Možu ti předat moje zkušenosti-postřehy. Já drtím na zábradlí 2. tisíc od silvestra. Ano bolí mě prdel, zápěstí. Za krkem ne, protože čumím 4m před sebe a počítám čáry, občas zdvihnu hlavu, abych zjistil esli sem nepřejel svůj cíl. Šéf mě požádal, abych kvůli místu jezdil na zábradlí, tak už na něm jedu aj na trénik po šichtě. Je to něco jako na válcích z ventilátorem.
Šéf mě požádal, abych kvůli místu jezdil na zábradlí
Coto toto???
Teoreticky mu nabídni sundání sícu a připlácnutí k parkovanému kolu, furt to bude v šíři zábradlího horáka.
Druhá možnost je jeho evangelizace k obrácení ke správnému kolu :-D
Třetí varianta je vybídnutí k přehodnocení názoru pro možnou dyškriminácyju :-D
Pokud Tě potřebuje, tak se zamyslet může než Tě vyhodí.
Já myslela, že mu předáš zkušenost, který podprdelník na sedlo je nejlepší. :-))
Na leháča jsem přešel ze zábradlí, na kterém jezdím teď. Podprdelník nepotřebuju. Sedlo je jeden z komponentů které mi z původního vybavení zbylo. Před lety jsem měl štěstí a při snaze zakoupit tehdy novinku, sedlo s otvorem, které netlačí. Koupil jsem dobře široké sedadlo, s prohlubní (bez znalosti vzdálenosti perineálních kostí ), netlačí na prostatu a je polstrováno gelem. Stále stejně mi vyhovuje. I když s pohodlím lehokola se to nedá srovnat ani náhodou. K tomu řídítka ve výšce sezení a velkoplošné gripy. Značka ideál.
A co tak vymysled lehokolobku a přijed na ni ?????
Máš na mysli něco konkretního, nebo něco jako Draisovo odrážedlo https://www.sterba-bike.cz/fotka/5778/category...
Neobracet se do minulosti.Moderní technické řešení,třeba tohle.A kdo postel s kolečky, tak má 100% řešení.
Letos bude v Maskách ?! :(
Promiň, ale první mě napadlo "kde že???"
(teď takový můstek)
Kdyby byly "Masky" názvem nějakého místa mimo Sluneční soustavu, můžem říct, že sraz bude zrovna tam, proč ne.
Je to pořád pravděpodobnější, než že bude letos nějaký sraz na Zemi.
To "letos" mi k tomu zní ještě pořád moc optimisticky.
4.6. je ještě celkem daleko a navíc nebude nouze o desinfekci. Nehazej flintu do žita.
Ahoj. Takže ty podrobnosti, jak sliboval Juua.
Termín zůstává. Čepované pivo a Kofola zůstávají, ohniště také stojí kde bylo.
Trasy budeme řešit operativně. Většina z vás tu už stejně projela co stojí za projetí.
CoV-19 opatření (pokud nám Andrej nějak nezatopí) Ubikace - je možnost se rozhodit se po dvou na místnost.
Prostory se po každé akci dezinfikují (možná i uklízí).
Bude k dispozici vybavená kuchyň (krom kuchyňek v jednotlivých chatkách).
Pokud bude pokračovat sucho jako dosud, tak si dáme opět soutok Moravy a Dyje, tentokrát korytem řeky.
Moc se na vás těšíme, tož přijeďte a dovezte s sebů veselů náladu.
Vaši Juua a Jimi
Lehni a na zdraví!
Dal by se tam někde postavit caravan? Přivezl bych si svůj pokojíček.
Přátelé. Kapacita Oázy je dostatečně velká aby pojala regionálni sraz. V loni nás bylo celkem asi 30. Sice ne všichni naráz, ale vešli by jsme se. Pokud se dívám na reakce pod hlavním příspěvkem, je tam asi 18 lidí i s těmi co píšou možná. Dvojnásobek taky nebude problém.
Hlásit se tedy nemusíte, prostě přijeďte.
Lehu zdar, jake trasy mate v planu na sobotu a nedeli?
čau Alešu, my to nijak před srazem neřešíme, protože počasí može trasy výrazně ovlivnit, ale zhruba ti možu říct, že v pátek pojedeme po bývalé železnici kam se dostaneme přes Mutěnice,nebo Dubňany (právě dle počasí) na Kyjov a zřejmě přes Bzenec zpět a v sobotu by byly na pořadu Mlýnky - penzion Jana možná s obědem a taky cesta tam a zpět dle počasí. Budeme na číslech, které jsou výše uvedeny a možeme se potkat, pokud nebudeš (nebudete) moct dojet na Oazu. Těšíme se na setkání.
a sakra tama chcu přijet od Myjavy ((-:
vyzkouším aspoň vodu...
Od dnešnej polnoci sa úplne obnovuje voľný pohyb na hranici medzi Slovenskom a Českom, ako to bolo pred pandémiou koronavírusu. V Prahe to oznámili premiér Igor Matovič a jeho český náprotivok Andrej Babiš.
https://slovensko.hnonline.sk/2157576-od...
Akce se vydařila a splnila, co měla - sejít se se známou partou, odpočinout si a zapomenout na starosti, jestli nějaké byly.
Cesta zpátky vyšla zase s velkou pomocí větru a bez deště, i když mraky se honily dost nepředvídatelně a pár těžkých kapek mě dohnalo až skoro doma.
Odpočinku bylo víc než dost a tak jsem se v sobotu večer projel ještě k Soutoku, vychutnat si co nejvíc těch pěkných lesních cest v tuhle dobu, co jsem chtěl už dávno a teď se to nejlíp hodilo. Cyklistu jsem potkal celkem jednoho - možná měl stejný nápad, jel zrovna už zpátky.
Na dřevěné cestě až k trojmezí, kam jsem dorazil ve 20:40, čekalo pak jedno překvapení, co bylo nutné překonat - fotka cestou tam a pak zpět. K tomu mračna komárů. Tam bych fakt nechtěl píchout. A tak k tomu došlo až později, cestou lesem směrem na Mikulčice, kde jsem lepil duši při světle mobilu. Tam jich lítalo o něco míň. Ale celkově teda nádhera, kdykoliv znova.
Jo sraz byl fajn (alespoň ta část, co jsem tam byl) i když ten den zrovna pršelo. Za to ale skvělí organizátoři nemohou. Nic takového mě cestou domů nepřekvapilo-ten strom se asi na leháči těžko skáče :-). Já bych přes něj trojkolku nedostal :-(. I tak jsem místo předpokládaného návratu domů kolem šesté, dorazil až v devět. Urval jsem kousek za Kolínem přehazku a přes hodinu mně trvalo, než jsem mohl dál pokračovat na "singlspídu". Po rovině pomalu, do kopce jsem to nemohl urvat. Pršet začalo v Satalicích, to jsem to měl domů pět minut. Dík pořadatelům.
Ač jsem Juuovi i Jimmimu poděkoval osobně za skvěle připravený sraz, chci to učinit ještě veřejně a těm, kteří nepřijeli, říct, že tuze zaváhali. Bylo to skvělé, ještě jednou ogaři díky. Fotky jsou na Rajčeti. Už se těším na Nivnici.
Dík za chválu. Ono je to spíše o účastnících, než o organizátorech. Něco statistiky: max počet lehopovalečů a špičatých cyklistů byl v so a to 44 ks, ubytovaných aspoň na jednu noc 30 + děti a zvířata (tím nemyslím Mecha), u ohňa se vypilo 360 šviháků, 10 až ? litrů vína, několik litrů ohnivé vody a 40 litrů kofole. Velká spokojenost s nama byla Na penzošu Jana a hlavně v Oáze- příští sraz je již zabukován na 3.-6. června 2021. Oáze zdar.
Ta Nivnice bude prosím Vás kdy?
https://www.setkani-lehokol.cz/