To se prostě ráno vzbudíte, po snídani sbalíte stany a vyjedete si nějaké dvoutisícové sedlo... :-)
Jmenuje se to Route des Grandes Alpes, a jde o slavnou silnici vedoucí napříč francouzskými Alpami. Oficiálně začíná u Ženevského jezera, vine se skrz hory poblíž italské hranice, kde překonává šest…
...tak k tomu se nedá nic dodat- bylo by to jen "trapné" opakování se.. :-))
... úžasné, úžasné, úžasné....
Jste překonatelní?
Vždy se nemohu dočkat dalšího pokračování tvého povídání, které mi navozuje vzpomínky na dobu před nějakými 20ti lety, kdy jsme s našimi dětmi taktéž obdobným způsobem cestovali. Sice ne na tak dlouho, ale necelý měsíc jsme taky několikrát dali.
Škoda, že jste letos nebyli na Cyklocestování, určitě by beseda vyplnila i hlavní program. Snad někdy příště?
Děkuju všem za slova chvály!!!!! Na Cyklocestování jsme zrovna s touhle cestou byli vloni ve Frýdku-Místku, letos nás Martin neoslovil, hele, ono je dost lidí, kteří jezdí, takže nabídek na projekce má asi dost.
Navíc u nás v rodině nepanuje moc shoda na účasti na těchto akcích, jezdíme hlavně pro sebe :-)
Já se pak realizuji psaním blogů :-)
Dočetla jsem pokračování článku jedním dechem, a jako vždy parádní. Parádní jak ve smyslu samotné akce a výkonů jednotlivých účastníků, tak obsahem a formou cestopisu. Nádhera. Už se těším na další díl.
Vždy v tom objevím něco nového, ačkoliv jsem Vaši cestu shlédla na promítání na Lesovně. Rozhodně se nemusíš krotit stran délky psaného vyprávění, a myslím, že se mnou bude souhlasit více lidí. Klidně věnuj samotný článek každému vrcholu dle libosti.
Co se týče profi fotek, tak jsem Ti to řekla už tehdy na Lesovně, a zopakuju to i nyní. Jsou to opravdu parádní fotky, a nemusí Tě mrzet investice peněz, máš tak nádhernou památku.
Pěkné, tak tuhle etapu jsem vám opravdu záviděl :-)
Jste dobrý a zvlášť děti.