Ahoj,
mám problém. Montoval jsem na kolo odpruženou vidlici. Mám hlavové složení typu AHEAD. Sejmul jsem se staré vidlice spodní kroužek, nasadil na novou a vše namontoval. Problém je v tom, že vidlice je ve své šířce volná (šíře 28,6 ale sedí, koupil jsem správnou). Nevím si rady, a než to dám do servisu, třeba mě někdo poradí. Když jsme sundaval starou vidlici, musel jsem jí jemně vytlouct, ale tuhle novou lehce nasadím i sundám - není problém v tom, nemá tam někde něco do sebe \"zapadnout\" a pevně držet? Na délku sloupku ale vidlice volná není, prostě jen ta šíře.. Díky všem za radu
Ještě jen dodám, je to tak, když zmáčknu přední brzdu a hýbu kolem dopředu a dozadu, tak vidlice se viklá..
To co vyřeším na místě za půl minuty,takhle asi těžko:-))))Musíš dodržet sestavu elementů hl.složení-bezpodmínečně.A taky délku krku-vypadá to,že se vrchní kroužek opírá o konec vidle,ale taky to nemusí být typ s "ježkem"-to není z tvého popisu jasné.Pokud to tak bylo u staré vidle a ty jsi ho tam nedal-nemáš to čím utáhnout,pokud je to jiný typ,není sranda to udělat když o tom nemáš ani "šajn".A to bez urážky nemáš.Navštiv první servis než to špatně dopadne!Co je pro tebe neřešitelný problém,je pro dobrého mechanika práce na pár minut.:-)))))))